Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Rekisteröintisopimus

Käyttämällä tätä keskustelupalstaa suostut olemaan lähettämättä mitään materiaalia, joka on väärää, loukkaavaa, virheellistä, asiatonta, rivoa, vastenmielistä, ahdistavaa, säädytöntä, rienaavaa, seksuaalista, uhkaavaa, henkilön yksityisyyttä loukkaavaa tai mitään kansainvälistä tai Suomen lakia rikkovaa. Sitoudut myös olemaan lähettämättä tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ellet omista tekijänoikeutta tai ellei sinulla ole kirjallista suostumusta tekijänoikeuden omistajalta. Roskaposti, mainokset, ketjukirjeet ja pyramidihuijaukset ovat myös kiellettyjä tällä foorumilla.

Huomaa, että keskustelupalstan henkilökunnan tai omistajien on mahdotonta mahdotonta vahvistaa viestien oikeellisuutta. Muista, että emme seuraa aktiivisesti lähetettäviä viestejä, ja siten emme ole vastuussa niiden sisällöstä. Emme takaa esitetyn tiedon tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä. Lähetetyt viestit ilmaisevat laatijansa näkemyksen, eivätkä välttämättä tämän keskustelupalstan, sen henkilökunnan tai keskustelupalstan omistajan näkemyksiä.

Jokainen, joka tuntee, että lähetetty viesti on paheksuttava, pyydetään ilmoittamaan viestistä keskustelupalstan ylläpitäjälle tai moderaattorille.

Keskustelupalstan henkilökunta ja omistaja pidättävät oikeuden poistaa kyseenalaisen sisällön kohtuullisessa ajassa, jos he päättävät, että poistaminen on välttämätöntä. Tämä on kuitenkin manuaalinen toimenpide joten huomioithan että he eivät välttämättä pysty poistamaan tai muokkaamaan viestejä heti. Tämä käytäntö koskee myös jäsenen profiilitietoja.

Olet yksinomaan vastuussa lähettämiesi viestien sisällöstä. Keskutelupalstan omistajat pidättävät myös oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi (tai muita tässä palvelussa kerättyä tietoa), jos keskustelupalstan käyttösi johtaa oikeudelliseen toimeen.

Sinulla on rekisteröityessä mahdollisuus valita käyttäjätunnus. Neuvomme, että valitset asiallisen ja soveliaan nimen. Suostut siihen että et luovuta lumasi käyttäjätilin salasanaa toiselle henkilölle lukuunottamatta salasanan luovuttamista keskustelupalstan ylläpitäjille käyttäjätilisi suojelemiseksi ja varmistamiseksi. Suostut myös olemaan KOSKAAN käyttämättä toisen henkilön tiliä. Suosittelemme myös erityisesti käyttämään monimutkaista ja ainutlaatuista salasanaa tilivarkauden estämiseksi.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjaudut keskustelupalstalle, voit täyttää yksityiskohtaisen profiilin. On sinun vastuullasi esittää selkeitä ja tarkkoja tietoja. Kaikki tiedot joita keskustelupalstan omistaja tai henkilökunta pitää paikkaansapitämättöminä tai luonteeltaan rivoina voidaan poistaa joka ennalta ilmoittaen tai ilmoittamatta. Asianmukaisia seuraamuksia voidaan soveltaa jos sääntöjä rikotaan.

Huomaa, että jokaisen kirjoittamasi viestin yhteydessä IP-osoitteesi tallennetaan siltä varalta, että pääsysi keskustelupalstalle tulee estää tai Internet-palveluntarjoajaasi ollaan yhteydessä. Näin toimitaan vain, mikäli näitä ehtoja rikotaan vakavasti.

Huomaa myös, että ohjelmisto asettaa evästeen, tekstitiedoston, joka sisältää informaatiota, selaimen välimuistiin. Tämä tietoa käytetään AINOASTAAN jotta sinut voidaan pitää sisään- tai uloskirjautuneena. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä muuta tietoa tietokoneellesi.