Karttaselaimen foorumi

Karttaselain => Karttaselain => Aiheen aloitti: tok - Heinäkuu 20, 2015, 03:55:54

Otsikko: Useiden paikkamerkkien poistaminen kerralla
Kirjoitti: tok - Heinäkuu 20, 2015, 03:55:54
Hei!
Mihin hakemistoon ja tiedostoon omat paikkamerkit on tallennettu Android-versiossa? Haluaisin poistaa kerralla useita paikkamerkkejä (n. 600 kpl) eikä käyttöliittymän kautta yksi kerrallaan poistaminen oikein houkuta. Olen jo poistanut vastaavan .gpx-tiedoston mydata-hakemistosta, mutta tiedostossa olleet paikkamerkit näkyvät edelleen Omat paikkamerkit -valikossa.

Kehitysidea: Omat paikkamerkit -valikkoon voisi lisätä haun sekä mahdollisuuden valita useampi merkki kerralla.
Otsikko: Vs: Useiden paikkamerkkien poistaminen kerralla
Kirjoitti: Risto - Karttaselain - Heinäkuu 30, 2015, 22:45:08
Paikkamerkkien poistaminen pitää tehdä toistaiseksi sovelluksesta käsin. Mydata-kansioon tallennettu gpx-tiedosto on vain vienti- ja tuontitoimintoja varten..  Pitää kehittää paikkamerkkien hallintaa, 600 paikkamerkkiä on tietysti jo aika iso määrä naputeltavaksi yksitellen :)
Otsikko: Vs: Useiden paikkamerkkien poistaminen kerralla
Kirjoitti: tok - Elokuu 03, 2015, 11:16:05
Kiitos vastauksesta. Onko mahdollista poistaa kaikki paikkamerkit kerralla? Voisin poistaa kaikki ja ladata uudelleen ne joita tarvitsen. Jos ei tämäkään onnistu, niin onko ainoa vaihtoehto (käsin poistamisen lisäksi) päästä karttamerkeistä eroon, että poistaa Karttaselain-sovelluksen ja asentaa sen uudelleen?
Otsikko: Vs: Useiden paikkamerkkien poistaminen kerralla
Kirjoitti: Risto - Karttaselain - Elokuu 06, 2015, 23:02:17
Tietysti voit koittaa myös sitä, että viet gpx-tiedoston sovelluksesta ulos ja editoit sitä manuaalisesti jollain sopivalla työkalulla (jos esimerkiksi haluat säästää osan paikkamerkeistä etkä poistaa kaikkia). Sen jälkeen sovelluksen asennuksen poisto ja uudelleenasennus ja muokatun gpx-tiedoston tuonti sovellukseen. Tämä kaikki tosin omalla vastuulla. Sovelluksen poisto poistaa kaikki paikkamerkit.