Karttaselaimen foorumi

Karttaselain => Kartta- ja muut aineistot => Aiheen aloitti: jslinna - Huhtikuu 19, 2017, 11:50:02

Otsikko: Norjan maastokartat Androidille
Kirjoitti: jslinna - Huhtikuu 19, 2017, 11:50:02
Tervehdys.

Mistä löytyvät Norjan kartat? Vai onko projekti vielä pahasti kesken. Olis mukava saada tarkempaa tietoa asiasta.

Kiitos etukäteen.
Otsikko: Vs: Norjan maastokartat Androidille
Kirjoitti: Jukka - Karttaselain - Huhtikuu 29, 2017, 14:25:30
Hei, ja pahoittelut kun vastaus viivästyi! Androidiin tulee seuraavaksi reitin suunnittelutoiminto (ensi viikolla) ja tämän jälkeen otetaan työn alle Norjan maastokartta. Arviolta Norjan maastokartta saadaan julkaisuun 4-6 viikon sisällä. Pahoittelut siitä, että julkaisu on viivästynyt!
Otsikko: Vs: Norjan maastokartat Androidille
Kirjoitti: Heppu - Helmikuu 21, 2018, 23:55:59
Heippa.

Olen harkitsemassa mitä apsiä alkaisin käyttämään. Esim. tämä ei anna kovin hyvää kuvaa Karttaselaimesta joka muuten olisi aika mahtavan tuntuinen pikaisesti kokeiltuna...

Kysymys:
Norjan ja Ruotsin kartat puuttuu edelleen vuoden jälkeen (julkaisuun 4-6 viikon sisällä...). Onko niitä joskus tulossa, ja miksi se on niin vaikeata? Muissa ilmaisissakin appseissä on noita karttoja.
Otsikko: Vs: Norjan maastokartat Androidille
Kirjoitti: Jukka - Karttaselain - Maaliskuu 03, 2018, 12:32:29
Hei, ja isot pahoittelut vastauksen sekä tuon aineiston viivästymisestä! :-[ Kun Karttaselaimeen tuodaan uusia kartta-aineistoja, pyrimme varmistamaan aineistojen latauksen luotettavuuden mahdollisimman kattavasti. Aineistojen tarjoajilla on esimerkiksi tiettyjä rajoituksia aineistojen latausmääriin, ja ennenkuin lisäämme aineistot sovelluksiin, on meidän varmistettava aineistotoimittajan kanssa että ne toimivat luotettavasti. Nämä aineistot kyllä tulevat Karttaselaimeen ja mahdollisimman pian - nämä ovat meillä tärkeyslistalla korkealla. Vielä kerran pahoittelut viivästyksestä ja tiedotamme heti kun julkaisusta on tarkempaa tietoa.