Karttaselaimen foorumi

Yleinen => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: jotman - Lokakuu 06, 2010, 13:00:38

Otsikko: Karttaselaimen täysversio IPhoneen
Kirjoitti: jotman - Lokakuu 06, 2010, 13:00:38
hei, ostin Itunes Storesta "kokeiluversion" ja siinä kävi niinkuin aika monella muullakin. Karttaan ilmestyi Oulu ja kun liutin karttaa alueelle, joka kiinnosti, niin lataukset olivat tehty...

Mutta ongelma on se, että Iphonesta voi ostaa täysversion ja haluaisin tehdä sen. Olen nyt koettanut kolme kertaa ja yhtään kertaa ei ole tapahtunut yhtään mitään. Olenko ostanut nyt kolme versiota saamatta mitään vai menikö joku pieleen?

Toinen juttu on se, että kokeilin tehdä muutaman paikkamerkin karttaan. Ne sinne ilmestyvät ja niille voi antaa nimen. Mites niistä pääsee eroon? Nimen ja merkin voi hävittää "omat paikat ja reitit" valikosta, mutta täppä jää kartalle. Pitääkö sama kartta ladata uudestaan? Sitä en nyt voi kokeilla, vrt. edellinen ongelma.

Juha
Otsikko: Vs: Karttaselaimen täysversio IPhoneen
Kirjoitti: Vingeri - Lokakuu 07, 2010, 22:37:44
Karttaselaimesta on piakkoin tulossa uusi versio IPhonelle että Symbialle.
Otsikko: Vs: Karttaselaimen täysversio IPhoneen
Kirjoitti: Janne - Karttaselain - Lokakuu 09, 2010, 22:12:12
Jotmanin ongelma ratkesi vaihtamalla puhelin WLANista 3G/GPRS-verkkoon. Applen in-app ostot vaativat toimiakseen katkottoman nettiyhteyden. Kannattaa varmistua kunnollisesta verkkoyhteydestä ennen ostoa.

Omat paikkamerkit saa helpoiten pois Karttapohjalta käynnistämällä Karttaselaimen uudelleen. Yksittäisiä omia paikkamerkkejä voi poistaa "Omat paikat ja reitit" -valikosta.