Karttaselaimen foorumi

Yleinen => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: hoovee - Syyskuu 01, 2013, 18:15:33

Otsikko: Asiakaspalvelua
Kirjoitti: hoovee - Syyskuu 01, 2013, 18:15:33
Ei sillä ettäkö mettään olisin nytkään eksynyt, mutta olisin tarvinnut juuri tänään karttaa maastossa ja kuinka ollakaan, lisenssi mennyt umpeen joku päivä sitten. Aika monessa muussa palvelussa palvelun tarjoaja morjestaa kun on menossa aika umpeen. Ei se lisenssin uusiminen maastossa ole ihan helpoimipia juttuja sikäli kuin siinä tarvitaan pankkitunnuksia maksamisessa.

Olenko muuten ymmärtänyt oikein, että lisenssin uusijat maksavat saman 40€ seuraavasta vuodesta???  ;)
Otsikko: Vs: Asiakaspalvelua
Kirjoitti: Jukka - Karttaselain - Syyskuu 01, 2013, 18:25:02
Hei, tämä on hyvä huomio, ja meillä on työlistalla lisätä sovellukseen ilmoitus lähestyvästä tilauksen päättymisestä (tai muunlainen muutos käyttöliittymään joka helpottaa asian huomaamista). Joissakin versioissa tilauksen jäljelläoleva aika näkyykin sovelluksen otsikkorivillä. Pahoittelut tästä puutteesta ja kiitos palautteesta!

Kyllä tilaukset on hinnoiteltu vain aikaperustaisesti, eli tilaukset maksavat saman verran riippumatta siitä onko käytössä jo olemassaoleva tilaus.
Otsikko: Vs: Asiakaspalvelua
Kirjoitti: easthound - Lokakuu 06, 2013, 20:48:54
Minulla on maksettua aikaa jäljellä 6 päivää. Nyt haluaisin sen jatkovuoden jo maksaa, mutta en keksi miten? Tämä siksi, ettei tulis metsässä tilanne päälle.