Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Jami

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Lokakuu 13, 2013, 12:57:27 »
Paikantimena on aito xexun ja sen paikannus toimii symbian ja windows puhelimilla muttei galaxy y:llä muuten kuin hakemalla paikannin aina uudestaan palvelimelta.

2
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Lokakuu 12, 2013, 18:49:12 »
Paikantimen päivityssykli on joka tapauksessa huomattavasti harvempi kuin puhelimen GPS-signaalin päivitystiheys. Tämä on virrankulutussyistä, koska jokainen paikantimen sijaintipyyntö aiheuttaa verkkoliikennettä. Seurannan ollessa päällä, pitäisi sijainnin päivittyä kartalle. Olethan valinnut sovelluksesta paikantimen tiedoista "Aloita sijainnin päivitys"?
Em. asetuksista huolimatta Samsung Glaxy Y:ssä paikantimen sijainti ei päivity. Onko joku ratkaissut ongelman jollakin tavalla.

3
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 06, 2013, 08:43:07 »
Mistä johtuu, etta karttaselaimessa paikantimen sijainti ei päivity jatkuvasti kartalle samsung galaxy y:ssä. Paikantimen sijainti päivittyy vain kun se haetaan palvelimelta. Onko tämä androidin ominaisuus vai onko puhelimen asetuksissa jotain väärin

4
Kartta- ja muut aineistot / Vs: Merikortit
« : Elokuu 31, 2013, 11:17:41 »
Käytän karttaselainta metsällä ja merellä. Metsällä ja myös merellä se toimii erinomaisesti, mutta merellä kartta-aineistoa voisi laajentaa jos se on mahdollista. Eli Raahen edustalla parhaat lohenuisteluvedet ovat Karjulan matalan ulkopuolella ja nämä alueet puuttuvat karttaselaimesta.

5
TK-102 paikannin ja puhelin C5-03 (mokia). Eli paikannus toimii hienosti ja TK-102:n täppä näkyy kartalla mutta kartalle en saa piirtymään TK-102 jälkeä eli nauhoitus ei toimi TK-102:n osalta, mutta kännyn osalta toimii.

6
Maanmittari kerrotko saitko näkymään kännykällesi koirapaikantimen jäljen eli saatko nauhoituksen päälle myös paikantimelle jotta näet missä koirasi on kulkenut. Kehittäjät eivät ole innokkaita vastaamaan että onko se edes mahdollista.

7
Paikannus toimii hienosti, mutta nauhoitusta (jälkeä) en saa päälle xexun paikantimelle. Eli näyttää kyllä hienosti sen hetkisen sijainnin, muttei historiatietoa.

8
Xexun on koiran repussa, enkä saa jälkeä näkymään. Oman kännykän jälki kylläkin näkyy.

9
Onko mahdollista laittaa nauhoitus päälle toiseen paikantimeen esim. xexun. Itse en ole onnistunut samaan sitä päälle.

Sivuja: [1]