Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Harald

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Paikannin ei löydy
« : Marraskuu 26, 2012, 11:14:51 »
Paikannin ei löydy windows phoneen vaikka on aiemmin toiminut. Kun paikannita yritetään ottaa käyttöön karttaselain ohjelmisto käskee kirjautua karttaselaimen sivustoon vaikka siellä ollaan jo kirjautuneena ja vaikka kirjaudutaan ulos ja uudelleen sisään ei helpota. Ohjelmisto on asennettu uudelleen. Aktivointi on tehty uudelleen. Paikantimen asetuksia on muutettu sivustolla. Mutta ei ei vaan toimi. Voisko tehä jotain vielä muuta?

2
Karttaselain / Vs: GPS-paikannin Kiinasta
« : Lokakuu 31, 2012, 20:02:59 »
pitää ihan ryhtyä kysymään kun en saa tuota kiina MT90 laitetta pelaamaan. Ongelma näytti ihan samalta kuin aiemin tässä viestiketjussa oleva väärä IMEI koodi. Sain laitteen lähettämään minulle tekstarin avulla IMEI koodinsa ja se oli oikein. Pitääkö laitteeseen konffata jokin karttaselaimen palvelin (ip asetukset) vai pitäisikö homma onnistua pelkän oikean IMEI koodin avulla? Anteeksi tyhmyyteni.

Pitääkö siis näihin komentoihin olla jotkin järkevät asetukset vai voidaanko ne jättää oletukselle?
facid,123456,gprs,addr=113.90.7.193,port=7000,name=,pass=,APN=CMNET,ID=88888,
mode=0;
facid,123456,loc,i=30,t=999,l=0;

Hei,

Nyt näyttää kiinalainen mt90 paikannin toimivan karttaselaimen kanssa yhteen. Ongelmia oli useita mutta kaikki lopulta ratkesivat.

Lataamisen jälkeen laitteen sai toimimaan kun seurasi käyttöohjeita ja jätti SD kortin pois. Jostain syystä koko laite ei käynnistynyt muistikortin kanssa.

Tämän jälkeen laitettiin IMEI koodi Karttaselaimen sivustolle ja odotettiin laitteen toimivan, vaan ei toiminut. Tässä ketjussa aiemmin mainittiin yhdeksi syyksi väärä IMEI koodi ja toden totta laittoi sinne minkä tahansa koodin paikannin oli yhtä toimimaton.

Laite kyllä vastaili hienosti tekstiviestehin ja kertoi jopa oikean paikansa. Mutta ei karttaselaimen kanssa. Imei koodi varmistettiin moneen  kertaan pakkauksen päältä ja laitteen sisältä olleesta tarrasta, mutta varmistuksen sen oikeellisuudesta sai vasta kun pyysi koordinaatteja google linkin muodossa niin samassa viestissä tuli tieto laitteen tuntemasta IMEIstä.

Sitten ryhdyttiin ihmettelemään miten laite osaa tietonsa Karttaselaimen palvelimelle lähettää siihen tarvitaan tietenkin ip ja portti numerot ja niitä ei löytynyt millään. Syynä oli se että käytin karttaselaimen puhelimena Lumia 800 windous phonea ja sen ohjeissa ei ip ja portti asetuksia mainittu. Ohjeiden mukaan ne löytivät viimein  ios laitteiden ohjeista. Liitän tiedot tähän mukaan.

GPRS Setup, Server IP address or Domain name: 81.22.246.194
GPRS Setup, Port: 9001
GPRS Setup, APN: valitse oikea APN-nimi seuraavasta taulukosta

Operaattori       APN-nimi
Sonera            Internet
Saunalahti       Internet.saunalahti
Elisa               Internet
Dna                internet

eli seuraavalla tekstiviestilläkomennolla laitteeseen se vihdoin alkoi toimimaan.

facid,123456,gprs,addr=81.22.246.194,port=9001,name=,pass=,APN=Internet,ID=88888,mode=0;

Nyt sitten kenttäkokeisiin :-)

Sivuja: [1]