Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - hapis

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Ongelma ja parannus ehdotuksia karttaselaimeen
« : Tammikuu 17, 2013, 12:47:19 »
Poks!

Sain viimein hankittua tabletin jossa android 4.0 käyttis. Latasin siihen karttaselaimen ja otin koe version näin aluksi kun ajattelin testata sitä. Tarkoituksena olisi käyttää sitä kesällä vetouistelussa karttaplotterin sijasta. Äkkiseltään ohjelma vaikuttaisi erittäin käyttökelpoiselta siihenkiin tarkoitukseen. Toki näytön kääntöä menosuuntaan kaipaan ja jos väylien merkit saisi ohjelmaan mukaan, niin onhan loistavaohjelma. Ja nämähän ovat ilmeisesti tulossa jossain kohtaa? Toivottavasti ennen kesää :-)

Mutta se ongelma. Olen pyörittänyt ohjelmaa testimielessä autolla ajellessa. Nopeusnäyttö näyttää nimittäin ihan päin honkia. Jos ajelen vaikka 80km/h niin ohjelma näyttää nopeudeksi jotain 160-180km/h! On väh'n turhan paljon eroavaisuutta. Onko tätä ongelmaa esiintynyt muilla? Ja onko tähän mitään vinkkiä antaa?

Sitten kehitysideaan. Veneily/kalastus käytössä olisi kätevää jos kalojen tärpit, kivet, yms voisi saada merkitty kartalle nopeasti, yhden painalluksen takaa. Voisiko tällaisen ominaisuuden saada? Näytössä olisi painike josta napauttamalla merkkaaminen kävisi kätevästi. Ja jos siihen vielä saisi juoksevan numeroinnin, esim POI1, POI2, POI3, jne.

Myös sellaisen olen huomannut että aina kun koskee näyttöön niin automaattinen kartan liikkuminen keskeytyy ja hetken päästä kursori karkaa näytöltä. Onko tuota mahdollista saada automaattiseksi?

Näillä aluksi,

- hapis -

Sivuja: [1]