Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - micko

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Paikantimen viestiformaatti
« : Elokuu 18, 2015, 16:44:24 »
Hei,
Olen saanut koodattua omalle serverille parserin TK102B laitteelle, jonka pitäisi lähettää standardin mukaista dataa eteenpäin teidän serverille. Paikanninta ei kuitenkaan edelleenkään löydy. Olisi kiva saada valaisua, että minkälaista dataformaattia odotatte ko laitteelta?

Kiittäen,
Mikko


2
Yleinen keskustelu / Paikanninta ei löydy
« : Marraskuu 04, 2014, 07:29:26 »
Terve,
Paikantimena eBaysta tilattu TK102. Koitinpa katsella tilatessa ettei olisi piraatti, mutta ilmeisesti näin kuitenkin on (IMEI ei tunnistu http://www.gpstrackerchina.com tai http://gpstrackerxyz.com). Laite toimii kuitenkin oikein (vastaa joka kerta) ja saan sijaintitiedot SMS tilassa mainiosti määrittämälläni aikavälillä. GPRS ei kuitenkaan vaikuta pelaavan tai ainakaan en voi todentaa sitä mistään. Yhteysasetukset DNA super prepaidille olen laittanut mielestäni oikein [APN:internet /ip:81.22.246.194 9001] ja tilana on tällöin GPRS. Karttaselain vain etsii paikantimia eli ei ilmeisesti saa tietoja.

Onkohan tätä toivotonta saada toimimaan karttaselaimen kanssa?

Kiittäen
-Mikko

Sivuja: [1]