Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Jusse

Sivuja: [1] 2 3
1
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 27, 2015, 20:51:38 »
No mie voin laittaa satoja tunteja videota auton kojelaudalta, puuveneestä ilman yhtään sähkölaitetta, polkupyörän tangosta, moottorikelkasta, mönkijästä, moottoripyörästä, pulkasta, kävellen, ahkiosta sekä järven jäältä purjekiiturista. En oo saanut toimimaan tuon kummemmin noilla luettelemallani 18:lla laitteella.
Suattaapi olla, että vika on minussa, mutta myöskään tiimimme muut jäsenet eivät ole onnistuneet sen paremmin.
Ja vastaan jo etukäteen väitteeseesi, kyllä, olemme kalibroineet kompassin satoja kertoja eri tavoin eri ohjelmilla, eri kompassisovelluksilla ja eri laitteilla. Olisiko jo aika myöntää, että kompassisovellus kuuluu kompassiin ja gps navigointiin, voit aina syyttää ohjelmia, alustoja ja asiakkaita, mutta tilanne ei tule muuttumaan ennenkuin virhe myönnetään ja korjataan, tämä keskustelu saa absurdeja piirteitä, joten puolestani päätän tähän.

P.s. pään lyömisessä seinään satuttaa viimeiseksi vain itseään.

2
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 27, 2015, 17:35:21 »
Kävin järvellä kuvaamassa tollasen.

https://youtu.be/i81hqtSIE9kk

Hö? Kulkusuunta suoraan, ei toimi tämänparemmin yhdessäkään noissa 18:ssa luettelemassani puhelimessa / tabletissa.

3
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 26, 2015, 10:50:27 »
No mie oon ootellut sitä kaiman lupaamaa videoo toimivasta sovelluksesta, ei vaan näy, eikö onnistunutkaa isosta uhosta huolimatta? kuten useasti olen maininnut, ei nuoli kulje ylöspäin koneen ollessa horisontaalisesti pystyasennossa, näin kuitenkin tabletit on tarkoitettu käytettäviksi, voin lähettää teille satoja videoiga joissa ohjelma ei toimi, te ette saa lupaamaanne yhtä jossa se toimii, voisiko tästä vetää jonkun johtopäätöksen?
Olen nyt lähdössä vesille vlis ottaa lisää videota ongelmasta jonka olemassaolon kiistätte.
SANON VIELÄ ISOSTI, NUOLI EI KULJE YLÖSPÄIN, NUOLI KULKEE PÄÄSÄÄNTÖISESTI 45 ASTEEN KULMASSA YLÄVIISTOON.
Tämä johtuu kompassiohjauksesta joka olettaa kompassin olevan lineaarisesti vaakatasossa.
5.n vuoden pään seinään hakkaamisen luulisi jo opettavan, lopettakaa lupaukset ja etsikää ratkaisu muualta, ohjelma toimi jo nokian linuxissa, joten ei liene vaikeaa muokata androidille onhan sovellusalusta sama.

4
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 02, 2015, 20:58:54 »
Jos nyt viitsit lukea muutaman viestin taaksepäin, niin tiedät missä ongelma on, eli, kun otan android-tabletin tai puhelimen käteeni ja pidän sitä edessäni niinkuin sitä kuuluu pitää, ei nuoli tai kartta kulje ylöspäin, vaan sattumanvaraiseen suuntaa, joka taas johtuu siitä, että te olette yrittäneet saada kartan käännön toimimaan kompassilla, vaikka kartan kääntöä tulisi ohjata gps:n avulla.

Se johtaa tilanteeseen  jossa kartta kääntyy oikein vain jos laite makaa pöydällä, näin tablettia tai puhelinta ei kuitenkaan ole tarkoitettu käytettäväksi, vaan sitä käytetään telineessä vaakatasossa, olette vuosia luvanneet korjata asian, mutta näin ei tapahdu.MIKSI?
 Miksi myöskään sotket ios-järjestelmän android keskusteluun?

5
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Elokuu 22, 2015, 12:42:33 »
Olisiko mahdollista, että kehittäisitte semmoisen ominaisuude, että kun tablettini on vaakatasossa,  niin kulkusuunta olisi vertikaalisti ylöspäin, se helpottaisi veneen ajoa kummasti, kun nuoli ei poukkoilisi oikealta vasemmalle miten sattuu, jos tuo kartta vielä kääntyisi menosuunnan mukaan, niin, että sitä voisi seurata sivusilmäll, eikä koko aika ja focus menisi tabletin pyörittelyyn.
Valtavan hienoa työtä teette, tuotteenne alkaa jo saavuttamaan samanlaisia ominaisuuksia kuin nokiassani oli 2002 ilmaisena palveluna.

6
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Tammikuu 03, 2015, 21:31:00 »
mäni kesä, mäni vuos, nykii vielä kone tuos :'(

7
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 25, 2014, 19:48:23 »
Hyvä Jukka, lähestyn sinua nyt Android-version kääntyvän karttasuunnan merkeissä, kuten varmaan jo oletkin huomannut, toisissa laitteissa esiintyy nykimistä, kartan hyppelyä ja sanoisinko noin 40% toiminta-ajasta karttasuunta ei kulje ylöspäin, kuitenkin Google Samsung-nexus puhelimella sovelluksen käyttäminen on jopa yllättävän jouheaa, josta suuri kiitos, en tänään Savonlinnan vesillä eksynyt montaakaan kertaa kivelle, Kasinosta nyt puhumattakaan, joka tapauksessa suuri kiitos mahtipontisesta yrityksestä. :-[

8
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 25, 2014, 11:15:42 »
Nyt alkaa tuotteen täysipäiväinen testaaminen, joka suoritetaan lauantaihin mennessä, ei lauantaina.
Vielä kun voisin itselleni selvittää tuon laitteelle epätavanomaisen asennon, koitan ensin kuusysiä jonka jälkeen siirryn lähetyssaarnaajaan, jotka ristiretkien aikana, risriritarien kanssa Jessen sanaa niin menestyksellisesti levittivät, että jos et uskonut niin et myöskään enää koskaan kävellyt, nyt uskoni on kuitenkin suuri ja aionkin siirtää vuoria kuten Daavid Goljattia, sillä onhan minulla ylivertainen ase suunnistuksen saralla.

Hyvää pääsiäisen aikaa ja munaa myös vapuksi.
P.s. palaan kiittämään ja esittämään nöyrimmät anteeksipyyntöni, jos olen Tuomaksena tuotettanne epäillyt ja sen toimivuuden kolmasti kieltänyt, olin vaan jo Getsemanen öljymäellä tottunut liukkaisiin kaupustelijoihin, etten voinut olla uskossani vahva.

AAMEN

9
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 24, 2014, 11:17:24 »

By the way/ Osta tie
Näillä näkymin Torstai tuli mutta kääntyvä karta ei :'(
Purkoon tuhansien koirien kirput muniani jos sanani söisin.

10
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 24, 2014, 11:15:16 »
Torstai on toivoa täynnä, paitsi kiirastorstai (unholy thursday),  tuo langenneiden ja syntisten pakanoiden ainut juhlapäivä jolloin juhlitaan jumalattomien ja muiden alempiarvoisten kontrastia versus pyhien Jeesuksen Kristuksen verellä pyhitettyjen hyvyyteen.

11
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 21, 2014, 10:06:53 »
Näin keväisin jäidenlähdön jälkeen tulee aina mieleen, että olisipa sellainen laite tai sovellus jossa kartta kääntyisi kulkusuunnan mukaan, olen kuullut huhuja että viime vuosituhannella sellainen olisi jossain nokian maemo-svelluksessa ollutkin, mutta lienee samanlainen huhu kuin toissa vuosituhannella kuolleista herännyt satuhahmo, toisaalta saduissahan kaikki on mahdollista, eikä noin vanhoja huhuja luotettavasti voi todistaa.

Olisipa se vaan upeaa näin kolmannella vuosituhannella ( en kyllä ymmärrä miksi vuosituhansia ei ole enempää), kun ihmiskunta tullee siirtymään toisiin galakseihin, että kartta saataisiin kääntymään menosuuntaan, voisin kuvitella tilanteen Glingonien hyökätessä tähtienväliseen  alukseemme ja kääntymätöntä karttaa takaperin lukiessamme kolmiulotteisessa ympäristössämme saattaisi navigointivirheestä johtuva suunnasta eksyminen olla kohtalokas.

Täällä jossain:Herran vuonna loki 201489

12
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Huhtikuu 01, 2014, 11:55:00 »
Hallelujaa ja kolme eläköön-huutoa, seuraavaksi tarkoitukseni on huutaa kannustavia hurraa- ja yippee-huutoja.

Näillä näkymin seuraava huhtikuu on herran vuonna 15.ta kolmatta tuhatta, jolloin vallalla ovat jo muut navigointpaikannusjärjestelmäpäivitykset, toisaalta on hyvin vaikea johdatella asioita siten, että navigointi pakottaa kohderyhmää huomioimaan yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia,mahdollisuuksia, tai muitakaan toimintamalleja tai -tapoja.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että navigointi vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä ja kannustaa kehittämään huomaamattomia haittatekijöitä.

Kahdeksantena päivänä hän lepäsi taas ja katsoi, se oli hyvä.

13
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Maaliskuu 27, 2014, 16:56:45 »
"Hei, Karttaselaimen Android-versiossa on todennettu ongelma, joka aiheuttaa kartan käännön virheen käytettäessä laitetta vaakatilassa. Pyrimme korjaamaan ongelman seuraavaan julkaisuversioon, joka tapauksessa mahdollisimman pian."Aha. LMAO  :o
Oisko mittää aikatauluu,
kesäkii tulis ja menis taas, kohta taitaa tuo anroidikin olla jo vanhanaikainen.
Silloin nuorena poikana, kun veneet oli puuta ja laivat rautaa, niin tuo kääntyvä kartta pelas Nokian maemossa vai mikäsenytoli Linuxissa, ni ei sitä arvannut, että näin vanhuksena olis tuokin ollut tarpeellinen, ennen vaan oli kaikki paremmin, naiset nättejä ja parrattomia, kartat kauniimpia ja kääntyviä.
Ei aika mennyt koskaan palaa.......................

Hiton hyvä kuitenkin, että olette täydellä tarmolla ja silmittömin ponnistuksin paneutuneet ongelmaan, jonka olette huomanneet, voinkin nyt luottavaisena astua tuonelan porteista, tietäen, että tulevat sukupolvet saattavat, ehkä erittäin suurella todennäköisyydellä joskus jopa mahdollisesti nauttia kyseisen ominaisuuden iloista.

Täältä jostain: Jusse

14
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Helmikuu 28, 2014, 15:17:24 »
Hei Jusse,

Mitä suurimmat pahoittelut kartan kääntöön liittyvistä ongelmista!

Meillä on tosiaan tiedossa, että joissakin laitteissa kartan kääntö (joka käyttää digitaalista kompassia) näyttäisi toimivan heikommin käytettäessä laitetta joko vaaka- tai pystytilassa. Testiemme mukaan jommassa kummassa tilassa kartan kääntö kuitenkin toimii (tila riippuu laitteesta - yleensä tablet-laitteissa kompassi toimii paremmin vaakatilassa).

Tämän selvittäminen on edelleen meillä työlistalla, mutta tällä hetkellä ei vielä ole lisätietoja annettavaksi. Luultavasti kyse on kuitenkin laitevalmistajan ongelmasta, johon ei ohjelmallisesti pysty vaikuttamaan. Oletko testannut jotain kompassisovellusta, näyttääkö joku toinen sovellus kompassisuunnan oikein laitteessa?Ei kai se vika laitevalmistajaan liity, tuo kääntö ei vaan toimi androidissa, turha syyttää laitevalmistajia, emme vielä ole löytäneet yhtään laitetta jossa se toimii, vaikka jo kolme ja puoli vuotta sitten luvattiin.
Jos voisit mainita jonkun tietyn laitteen jossa se toimii vaakatasossa, niin menen sen ostamaan ja testaan?

Tuo gps.n ja kompassin sotkeminen keskenään ei vaan toimi, vähän niinkuin nokia ja winkkari, ei sekään vika laitevalmistajassa ollut vaan softassa.

15
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Marraskuu 30, 2013, 16:50:53 »

 Vs: Karttaselain Androidille« Vastaus #150 : Elokuu 29, 2013, 22:16:01 »LainausEi ole unohdettu!  Tarkennuksesi portrait/vaakamoodiin liittyen oli hyvä. Itse asiassa huomasimme itsekin omissa testeissä tietyillä laitteilla, että vaakamoodissa kartan pyöritys kompassin suuntaan ei toimi aina oikein. Ilmoittelemme piakkoin, kun tiedämme onko tämä korjattavissa ja millä aikataululla!« Viimeksi muokattu: Elokuu 30, 2013, 22:44:48 kirjoittanut Risto »Ilm

Tietääk kukkaa mittää?
Ko miulla on tää lätty ihan sekasin ko pyörii ko huullun m...u mielipuolen p...ssä, ko koittaa kääntää karttaa menosuuntaan, oisko mittää korjausta tulossa ko mennee hermo ja karillekki ajettii ko ei ota mittää tolkkuu koko konneesta ko ei toimi missää androidi-jutussa kunnolla ko eei vaan toimi.

T

Sivuja: [1] 2 3