Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - sami k

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Vs: Karttaselaimen monipuolistaminen
« : Huhtikuu 23, 2012, 22:11:39 »
Loistavaa! Hienoa että löylyä kehitykseen riittää. Vielä kun saatte zoomauksen mittakaavaa muuttamatta toimimaan, niin empä juuri nyt keksi muuta. Mutta palaan asiaan.

2
Karttaselain / Karttaselaimen monipuolistaminen
« : Huhtikuu 21, 2012, 09:49:19 »
Pari ajatusta heräsi tuossa hyvin nukutun yön aikana. Nythän karttaselain on mobiililaitteille tarkoitettu kehittyvä sovellus ja hyvä niin. Sovellus antaa kuitenkin kokoajan uusia mahdollisuuksia ja mielestäni sovellus kannattaisi laajentaa tietokoneella käytettäväksi myös.

Maksavat käyttäjät saisivat kirjauduttuaan näkyviin samat kartat kuin mobiililaitteissa on ja he voisivat ladata mobiililaitteelta tallennettuja reittejä näkymään isolle ruudulle. Ja tottakai pitäisi pystyä myös tekemään itse reittejä, joita taas voisi tallentaa omille karttaselain sivuille ja siirtää edelleen mobiililaitteeseen.

Tämmöinen olisi aivan ihanaa ja antaisi paljon lisäarvoa sovellukselle.

3
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Helmikuu 18, 2012, 13:18:05 »
Moi, olen käytellyt android-puhelimella Karttaselainta ja ohjelma on kehittynyt reippaasti ensimmäisistä versioista. Eniten kaipaamaani muutosta softaan ei kuitenkaan ole vielä tullut eli mahdollisuutta zoomata valitulla mittakaavalla "karttakuvaa" isommaksi tai pienemmäksi. Eteneminen pyörällä metsäautoilla on sen verran ripeää, että kokonaiskuva välillä katoaa, jolloin olisi hyvä saada enemmän kuvaa ruudulle. Isommat mittakaavat taas eivät näytä pienimpiä teitä/polkuja. Välillä myös useamman tien risteyksessä vihreä suuntanuoli peittää koko risteyksen, jolloin olisi mukava zoomata lähemmäksi.

Tätä lukuunottamatta olen ollut tyytyväinen karttaselaimeen ja mielestäni Teillä on aitoa vuorovaikutusta käyttäjien kanssa kehitystyössä mikä on todella hienoa!. Jatkakaa hyvää työtä.


Tämä on hyvä pointti, ja meillä onkin kehityslistalla muuttaa toiminnallisuutta niin, että sormizoomaus ei välttämättä vaihtaisi mittakaavatasoa, vaan pelkästään zoomaisi nykyistä tasoa (siten että karttalehtiä ei ladattaisi enempää). Mittakaavaa voisi tällöin edelleen vaihtaa muilla tavoilla (volume-napit, +/- -napit tai mittakaavan pikavalinta).Kyllä, ja tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että käytettävyyttä voi edelleen parantaa, ja se onkin tarkoitus tehdä. Yksi parannus olisi varmasti tuo sormizoomauksen rajoittaminen valitulle mittakaavatasolle josta mainitsin yllä. Myös muita parannuksia tehdään ja mietitään jatkuvasti. Sitä varten mielellämme kuulisimme konkreettisia parannusehdotuksia myös käyttäjiltä.

Kiitos paljon palautteesta ja kommenteista!

Sivuja: [1]