Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Uniccolo

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Toukokuu 18, 2013, 14:24:10 »
Lisäyksenä ! Galaxyssä on "extSdCard" ja "sdcard0", joista ensimmäinen ymmärtääkseni on ulkoinen muistikortti. Molemmissa on kuitenkin karttaselaimen "waypoints". Kun kopioi sdcard0 waypointit extSdCardiin, ilmoitus "kopiointi epäonnistui". Erikoista on se, että molempien paikkamerkkien tiedostojen koko on sama 17.5 kt. Aika pieni, jos ajattelee, että paikkamerkkejä on yhteensä 189 ja kaikissa niissä on tarkka kuvaus mitä on saatu ja kuka on saanut. - Siis herää kysymys, minne karttaselain tallentaa paikkamerkit ja mitä tallentaa. - No, tämä ei mullista maailmaa. Jos siirto ei onnistu, avaan molemmat kännyt ja siirrän vanhan kännyn paikkamerkit manuaalisesti uuteen. Se vie tietenkin aikaa ja olisi toivonut helpompaa ratkaisua, mutta karttaselain on niin hieno, että teen sen mielelläni säilyttääkseni vanhat saalismuistot :-)

2
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Toukokuu 18, 2013, 13:26:02 »
Tuodessa ilmoitus "Ei tuotavia paikkamerkintöjä". Vanhasta puhelimesta olen kopioinut ao. paikkamerkinnät sekä sen omaan 8 MB että uuden ässän 32 GB muistikorttiin ja viedessä ilmoittaa, että kopiointi onnistunut. Tuonti-ilmoitus molemmilta korteilta S4:een on sama yo.

3
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Toukokuu 15, 2013, 15:16:56 »
Karttaselain on ollut parisen vuotta Galaxy S2:ssa ja "waypointteja" on kertynyt melkoisesti kalastuksen ja metsästyksen saaliskohteista. Hankin juuri uuden ässänelosen. Jostain syystä en onnistu siirtämään näitä karttapisteitä uudelle kännylle. Olen menetellyt manuaalin mukaisesti eli luonut "karttaselain/mydata" ja siirtänyt vanhalta puhelimen muistikortille ja yrittänyt siirtää samalta muistikortilta sitten uudelle. Voisiko joku konkari avustaa ?

Sivuja: [1]