Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Prestige

Sivuja: [1]
1
Kartta- ja muut aineistot / Aikarajoituksista
« : Lokakuu 23, 2011, 10:49:19 »

 Karttaselain on loistava ohjelma. Käytän sitä Iphonessani pääasiassa metsästys, maastopyöräilu ja muuhun ulkoilukäyttöön. Yksi asia minua kuitenkin harmittaa ohjelmassa. Olen kohtuullisen satunnainen käyttäjä, sillä usein liikun alueilla mitkä tunnen jo kohtuullisen hyvin, tästä johtuen koen että minulle ei ole sopivaa pakettia lisensseissä. Minulle tuo 1000 latausta riittäisi erinomaisesti vuoden ajaksi, ja harmittaakin ostaa se kahdelle kuukaudelle, kun silloin usein jää iso osa latauksista käyttämättä. Olisiko mahdollista saada vaikka 15€ hintaan 1000 latausta ja vuosi käyttöaikaa?

2
Karttaselain / Vs: Reitin tallentaminen Iphonessa
« : Toukokuu 03, 2011, 11:05:31 »

 Se tuossa olikin jännää, kun vaikka valitsi lopeta nauhoitus, niin reitti ei ilmesty lainkaan omat paikat ja reitit osioon. Kyseessä Iphone 4 versio 4.3.2 ja karttaselain 1.5.0.

3
Karttaselain / Reitin tallentaminen Iphonessa
« : Huhtikuu 30, 2011, 17:01:42 »

 Yritin tallentaa nauhoittamaani reittiä, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Eli kun reitin nauhoituksen aloittaa, ja kun on tullut haluamaansa pisteeseen, koskettamalla sinistä gps palloa saa vain vaihtoehdot lopeta nauhoitus ja tallenna paikka, en mitenkään löytänyt kuinka reitin saa tallennettua?

Sivuja: [1]