Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - pse

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Tammikuu 19, 2013, 10:06:03 »
Tänä talvena kahteen kertaan paikannin(nokia c5-00)tehnyt tepposet ja pudottanut paikannuksen pois päältä.Jälkimmäisellä kerralla vieläpä niin,että koira ajossa ja yhtäkkiä loppui paikannus.Koiraa sitten haeskeltiin metsästä ja lopulta yksi kaveri joutui lähtemään töihin ja sattumalta työmatkalla sai koiran kiinni pikkutieltä 1,5 km päässä viimeisestä paikannuksesta.Hain sitten samantien trackerin tutkapannan ja ohjelman.Karttaselain saa olla jatkossa jonkinlaisena hätävaraohjelmana.

2
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Marraskuu 13, 2012, 16:59:59 »
Eipä ole vielä ilmeisesti tullut paikantimen nopeustietoa tarjolle...

3
Karttaselain / Vs: Laite ongelmia paikanninsovelluksen kanssa
« : Elokuu 22, 2012, 12:47:44 »
Tuosta puhelimesta ei ole kkemusta,mutta minulla on paikantimena Nokia C5-00 ja se on toiminut loistavasti.Luurina on Samsung galaxy xcover.Nyt on harkinnassa vaihtaa paikannin Samsung xcoveryyn.On kuitenkin halvempi,mitä toimivat gepsimokkulat ja oikeasti vedenpitävä.

4
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Elokuu 11, 2012, 16:44:11 »
Hieno juttu.Ehtii toivottavasti hirvenmetsästyksen alkuun mennessä.Minulla oli ankarassa harkinnassa,käytänkö jatkossakin karttaselainta ja ostan nykyisen luurin tilalle koiralle Samsungin x-coverin vai ostanko gps-pannan ohjelmistoineen.Mutta jos tuo ominaisuus kerran tulee,niin haempa kaupasta sen xcoverin...selviän muutamaa satasta halvemmalla.

5
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Elokuu 11, 2012, 05:07:57 »
Onko Android versioon tulossa paikantimen seurantaan nopeustietoa.Olisi erittäin tärkeä tieto koirametsästyksessä ja mielellään niin,että voisi valita näyttääkö oman nopeuden vai paikantimen nopeuden.On niin tärkeä tieto ainakin minulle,että joudun valitsemaan sen perusteella,mitä ohjelmaa käytän jatkossa.

6
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Maaliskuu 08, 2012, 00:01:57 »
Koko lopun jahtikauden toimi hienosti.Nyt kaipaa oikeastaan vain sitä seurattavan laitteen nopeustietoa,niin sitten alkaa olemaan aikas toimiva kampe koiralla metsästävälle.

7
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 30, 2012, 15:09:25 »
Päivitin puhelimen ohjelmiston ja tänään ei tiltannut kertaakaan.Paikannin on toiminut koko ajan hienosti Nokian C5-00:n kanssa.Pitää nyt pitää peukkuja,että ei enää tilttaisi galaxy xcovery.

8
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 12, 2012, 12:16:14 »
Ja taas tänään tilttasi kertaalleen...mitenkäs jos puhelimen resetoi,niin poistaako se samalla kaikki asennetut ohjelmat?Ja poistaako tallennetut kartat?

9
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 11, 2012, 13:10:17 »
Tänäänkin tilttasi puhelin kerran...

10
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 10, 2012, 19:36:58 »
Pitää vielä harkita asiaa...tänään ei tiltannut kertaakaan.Huomenna uudelleen metsälle ja seuranta käytössä.Pitänee testata myös päivitysvälin lyhentämistä 30 sekunnista vaikkapa 15 sekuntiin ja katsoo miten akku riittää C5-00:ssa.Nykyisellään riittää komeasti koko päivän.Ennemmin loppuu akku galaxy xcoverista jos ahkeraan seuraa koiran kulkua.Ja tuo ahkeraan tarkoittaa sitä,että lähes koko ajan seurataan ja ilmoitellaan passimiehille missä koira menee.

11
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 10, 2012, 04:05:33 »
Pitää varmaan käyttää puhelin huollossa,jollei ala ongelma poistumaan.Muita sovelluksia ei pyöri samaan aikaan jo senkin takia,että yritän säästää akkua.Tuo tosiaan tuli itselläkin mieleen,että voi puhelimessa olla vikaa ja tilttaa kuormituksessa.Tosin en ole saanut tilttaamaan nettiselailussa enkä edes videopätkien katselussa.Aamulla taas jahtiin...pitää katsoa mitä tekee tällä kertaa.

12
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 08, 2012, 18:58:44 »
Tänään kaatui puhelin taas kahdesti päivän aikana jänisjahdissa.En nyt tietenkään voi varmasti sanoa johtuuko karttaselaimesta vai itse puhelimesta,mutta muussa käytössä ei ole kaatuillut.Molemmilla kerroilla akku irti ja uudelleenkäynnistys ja taas toimi.

13
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 05, 2012, 17:42:54 »
En ole karttaselainta käyttänyt muuten kuin paikantimen kanssa,joten en tiedä jumiutuuko muuten karttaselain galaxy xcoverissa.Tosiaan melkein joka reissu vähintään kerran mennyt jumiin ja viimeksi toissapäivänä piti kolmesti akku irroittaa luurista,että läksi taas pelaamaan...ja tuossa xcoveryssä se akun irroittaminen kuitenkin pykälän hankalampi kuin monessa ns. perinteisessä luurissa.Muutoin en ole saanut jumittumaan eli ns. normaalissa toiminnassa.Minulla ollut paikantimen päivitysväli 30 s ja reittinauhoitusta ei ole ollut päällä.Karttapohjana MML:n peruskartat ilman tilanrajoja ja normaalisti mittakaavana 1:25 000.Välillä tilanteita,missä saatan seurata koiran kulkua näytöltä helposti puolikin tuntia putkeen,mutta en nyt muista,onko nuo jumitukset tulleet enempi pitkillä seurannoilla kuin lyhyillä.Eihän tuossa isoa ongelmaa olisi,jos luurin on/off kytkentä olisi rautapuolella,mutta kun tosiaan on softassa,niin joutuu aina tuohon akun irroitukseen.Suurin ongelma tulee jos sadekeli...silloin muuttuu IP-67 luurikin täysin sään armoilla olevaksi.

14
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Tammikuu 03, 2012, 21:40:36 »
Olen tuon galaxy xcoverin kanssa huomannut,että menee puhelin välillä täysin tilttiin ja näyttö joko mustana tai valkoisena ja tuota tapahtunut vain karttaselainta käytettäessä.Vika poistuu ainostaan puhelimen akku irrottamalla.Tänään jänisjahdissa teki tuon jopa kolmesti.Muuten on toiminut loistavasti ja paikannettavana Nokian C5-00.Vielä kun tuohon saa kohteen nopeuden ja kuljetun matkan,niin alkaa jo olemaan aikalailla mahtava koirapaikannin.

15
Karttaselain / Vs: Galaxy Xcover
« : Joulukuu 17, 2011, 19:22:22 »
Sen verran huomasin android versiossa puutetta,ettei näytä seurattavan laitteen nopeutta(Samsung galaxy xcover seuraa Nokian c5-00:aa).Tämä olisi koirapaikantimessa erittäin tärkeä ominaisuus,sillä koiran nopeudesta voi päätellä paljon,mitä siellä koiran luona tapahtuu.Onkohan kyse siitä,etten vain ole löytänyt mistä sen saa päälle vai puuttuuko ominaisuus?Jos puuttuu,niin onko sitä mahdollisesti tulossa jossain vaiheessa?

Sivuja: [1] 2 3 4