Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
 41 
 : Huhtikuu 03, 2018, 09:27:16 
Aloittaja pekka - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Hei Harri, Paikantimien testaus on valitettavasti vielä kesken, mutta jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa, niin laita viesti meille asiakaspalveluun (esim. sähköpostilla: [email protected]) ja viittaa tähän keskusteluun! :)

 42 
 : Huhtikuu 03, 2018, 04:42:29 
Aloittaja pekka - Uusin viesti kirjoittanut harri
Hei Pekka ja pahoittelut kun vastaus hieman viivästyi! Näillä näkymin onkin niin että suoraan Karttaselaimen kautta tulee myyntiin vastaavantyyppiset laitteet kuin Minifinder-paikantimet. Tämän varmistuminen odottaa vielä joitakin testejämme joita olemme suorittamassa. Jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa niin laita viesti meille asiakaspalveluun ja viittaa tähän keskusteluun.  :)

Kuuluuko tälle hankkeelle mitään uutta? Itselläni näyttää olevan paikantimen osto kohta edessä.

 43 
 : Maaliskuu 21, 2018, 16:53:54 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Hei ja kiitos viestistä! Tutkimme asiaa tarkemmin, ja selvitämme, jos päivitystiheyttä olisi mahdollista säätää myös Karttaselaimessa alle 60 sekunnin. On mahdollista, että paikantimen tiheys on säädettävissä esimerkiksi vain palvelinkomennolla, eikä ongelma luultavasti liity käytettyyn porttiin. Palaamme asiaan heti, kun lisätietoa on saatavilla!

 44 
 : Maaliskuu 20, 2018, 18:26:06 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut makost
Moikka!

Testailin tässä itsekin tuota TK909 paikanninta.

Itselläkin suostuu vain päivittämään 60sek välein karttaselaimeen, MUTTA testasin sitä myös racemap.com servulla, jossa on portti 5100 testikäytössä, ja siellä suostui lähettämään 10sek välein?

Olisikohan tuo 9001 portti joka hidastaa päivitystiheyttä? Voisiko kokeeksi avata jonkun muunkin portin, josko sillä saisi päivitystiheyttä parannettua?

 45 
 : Maaliskuu 08, 2018, 20:56:35 
Aloittaja metsäjussi - Uusin viesti kirjoittanut metsäjussi
Ok hieno juttu.

 46 
 : Maaliskuu 08, 2018, 16:38:47 
Aloittaja metsäjussi - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, kiitos erittäin hyvästä palautteesta! Ja tämäntyyppinen toiminto on kehitteillä. Jo nyt sijainnin jakaminen onnistuu jos seuralla on kaikilla yhteensopivat GPS-paikantimet, mutta silloinkin joutuu käyttämään yhteistä tiliä. Tulossa on toiminto, jolla voi jakaa sijainnin ryhmälle ilman erillistä GPS-paikanninta, sekä GPS-paikantimiin tulee mahdollisuus jakaa paikannin ryhmälle ilman yhteistä tiliä. Näiden toimintojen eteen tehdään jatkuvasti töitä, ja ilmoitamme heti kun aikataulu tarkentuu.

 47 
 : Maaliskuu 08, 2018, 08:44:15 
Aloittaja metsäjussi - Uusin viesti kirjoittanut metsäjussi
Onko kehiteillä että karttaselaimesta suoraan voisi esim. hirviseurueen jäsenet nähdä toistensa sijainnin .Tällä ominaisuudella karttaselain saisi varmasti paljon uusia käyttäjä ryhmiä.

 48 
 : Maaliskuu 06, 2018, 12:26:29 
Aloittaja Heppu - Uusin viesti kirjoittanut Heppu
Ok. Jos vielä yksi asia...  ::)

Ehkä tämä liittyy siihen että appsinne näyttää pätkiä... tai sitten ei.

Teidän apsiinne tuotu (oma) reitti näkyy monena eri reittinä jos se on koostettu useammasta pätkästä. Jos reitti on vähänkään pidempi näin todennäköisesti on, jo senkin takia ettei tiedostossa olisi turhaan joku osuus moneen kertaan (monia reittejä on mahdotonta kulkea menemättä jotain osuutta uudestaan kun on kaikennäköisiä kahdeksikkoja reitillä...). Epäilen ettei kukaan kulje esim. tuota kuhankuonon reitin 300 km kerralla?

Esim. tuo liitteenä oleva joutsijärvi näkyy kolmena, ja kuhankuono-reitti näkyy 42:na... (omaa tuotantoa, liitetty monesta eri retkestä kunnes sain sen koko reitin kerättyä oikein). Käytännössä siis aika käyttökelvoton sitten kun latailee sinne muutaman reitin lisää...

Kuhankuono_xxx.gpx olikin liian iso liitteksi, se löytyy Google Drivesta.

https://drive.google.com/file/d/190Ff8jv-iTraqpxgQNWHVNZv5Kg-Amd1/view?usp=sharing

--

Perinteinen tyyli apseissä on että reitti näkyy sillä nimellä joka on gps-tiedostolla, ei jollain sellaisella sanalla joka löytyy gpx-tiedoston sisältä. Tässä tapauksessa tiedoston (monta nimeä...) niminä näkyy "GpsPruneTrack" jolla olen osuuksia yhdistellyt.

Kokeilkaa ja käyttäkää vapaasti liitetiedostoja, ne on minun itse keräämiä ja kasaamia.

PS
Pikaisesti kokeiltuna tuo minun kuhankuono-reittikin näkyy ok jos valitsee kaikki ja klikkaa näytä kartalla. Tosin pitäisi olla keino poistaa näkyvistä ne poi-pisteen pallopääneulat jotka nyt näkyy ilmeisesti aina kun reitin uusi osuus alkaa tahi loppuu...


 49 
 : Maaliskuu 05, 2018, 11:28:43 
Aloittaja Heppu - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Hei ja kiitos viestistä sekä mukavasta palautteesta! Ymmärrän, että on hankalaa kun reitit ovat puutteellisia tai niitä on vaikea tulkita lyhyinä pätkinä. Jotkin Lipas-tietokannan reitit koostuvat useista pienemmistä pätkistä, jotka kauempaa tarkasteltuna näyttävät yhtenäiseltä reitiltä. Jos reittipätkien päät kohtaavat, ne on yhdistetty yhtenäiseksi reitiksi ennen Karttaselaimeen tuontia. Tällä hetkellä Karttaselaimessa on reittiaineistoja sekä Metsähallitukselta että Lipas-rekisteristä, johon aineistoja toimittavat kaupungit ja kunnat.  Lisäksi Karttaselaimeen on mahdollista tuoda omia reittejä gpx-muotoisina tiedostoina. Tarkistimme kyseisen Joutsijärven reitin ja näyttäisi todella siltä, että Lipas-tietokannasta löytyy vain tuo lyhyt pätkä. Selvitämme asiaa reitin lisääjältä ja toivottavasti he osaisivat kertoa, miksi tietokannasta löytyy vain lyhyt pätkä, vaikka reitin kuvauksessa pituus näyttäisi olevan kymmeniä kilometrejä. Pahoittelut vielä meidän puolestamme ja palaamme asiaan, kun olemme saaneet lisätietoa.


 50 
 : Maaliskuu 04, 2018, 16:00:00 
Aloittaja Heppu - Uusin viesti kirjoittanut Heppu
Android ja kaikki päivitetty jne.

Tältä näyttää Joutsijärven 30km lenkki. Tämä on yhtenäinen reitti, eli on outoa jos sen toimittaja (?) olisi laittanut vain tuollaisen pätkän?

Kuhankuonon (ja muiden pitkien) reitin suhteen ymmärrän hankaluuden, reitit muodostuu joskus jopa kymmenistä eri nimillä kulkevista reiteistä. Silti... reitin kokonaisuus pitäisi olla näkyvissä jotta siitä olisi mitään hupia sitä tuntemattomallle retkeilijälle.

Muutoin teidän appsi näyttää todella hyvältä. Koettakaa kestää kaltaisiani ruikuttajia...   ::)

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10