Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
 51 
 : Maaliskuu 03, 2018, 12:56:55 
Aloittaja meedio - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja pahoittelut kun vastaus kysymykseesi viivästyi! Metsäselaimen kehitys on työn alla ja viimeisimmän tiedon mukaan seuraava tuleva toiminto on selkeä yhteenvetonäkymä omista metsätiedoista. Pyrin saamaan julkaisulle aikatauluarvion ja ilmoitan heti kun tietoa on saatavilla. Metsäselaimen kehityksestä vastaa nykyään Metsänhoitoyhdistysten kumppanina Oy Silvadata Ab (osa Trimble Forestryä), jonka kehityskumppanina AccelBit toimii.

 52 
 : Maaliskuu 03, 2018, 12:46:05 
Aloittaja Heppu - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja pahoitteluni kun vastaus viivästyi ja myös isot pahoittelut tuosta ongelmasta! Voitko vielä vahvistaa onko kyse iOS- vai Android-versiosta niin voimme tutkia asiaa tarkemmin? iOS-versiossa on vanha retkeilyaineisto, jota ollaan päivittämässä. Päivityksen mukana tulee myös erittäin suuri määrä uusia retkeilykohteita ja -reittejä. Pyrimme tekemään aineiston päivityksen mahdollisimman nopeasti ja ilmoitamme heti kun se on tehty. Android-versiossa on jo uudempi aineisto käytössä.

 53 
 : Maaliskuu 03, 2018, 12:32:29 
Aloittaja jslinna - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja isot pahoittelut vastauksen sekä tuon aineiston viivästymisestä! :-[ Kun Karttaselaimeen tuodaan uusia kartta-aineistoja, pyrimme varmistamaan aineistojen latauksen luotettavuuden mahdollisimman kattavasti. Aineistojen tarjoajilla on esimerkiksi tiettyjä rajoituksia aineistojen latausmääriin, ja ennenkuin lisäämme aineistot sovelluksiin, on meidän varmistettava aineistotoimittajan kanssa että ne toimivat luotettavasti. Nämä aineistot kyllä tulevat Karttaselaimeen ja mahdollisimman pian - nämä ovat meillä tärkeyslistalla korkealla. Vielä kerran pahoittelut viivästyksestä ja tiedotamme heti kun julkaisusta on tarkempaa tietoa.

 54 
 : Helmikuu 24, 2018, 09:02:20 
Aloittaja meedio - Uusin viesti kirjoittanut LaakkoT
Hei,

Onko mitään tietoa miten Metsäselaimeen tulee uusia ominaisuuksia?

 55 
 : Helmikuu 22, 2018, 00:06:29 
Aloittaja Heppu - Uusin viesti kirjoittanut Heppu
Heippa

Olen katsellut muutamia appsistä löytyviä virallisia reittejä, ja ne on jotakuinkin kaikki olleet aivan virheellisiä.

Pari esimerkkiä::
Kullaan Joutsijärven ympäri kiertävän reitin selostuksessa mainitaan että se kiertää järven, mutta viiva näyttää ihan pienen pätkän yhdeltä parkkipaikalta?

Kuhankuonon retkeilyreitti näkyy samalla lailla vain pienenä pätkänä, vaikka se olisi monta sataa kilometriä pitkä?

Kysymys:
Mistä nämä reittien tiedot tulee appsiin kun  ne on näin pahasti pielessä? Voiko käyttäjät auttaa teitä lähettämällä reittejä jotka on kokonaisia tms?

 56 
 : Helmikuu 21, 2018, 23:55:59 
Aloittaja jslinna - Uusin viesti kirjoittanut Heppu
Heippa.

Olen harkitsemassa mitä apsiä alkaisin käyttämään. Esim. tämä ei anna kovin hyvää kuvaa Karttaselaimesta joka muuten olisi aika mahtavan tuntuinen pikaisesti kokeiltuna...

Kysymys:
Norjan ja Ruotsin kartat puuttuu edelleen vuoden jälkeen (julkaisuun 4-6 viikon sisällä...). Onko niitä joskus tulossa, ja miksi se on niin vaikeata? Muissa ilmaisissakin appseissä on noita karttoja.

 57 
 : Helmikuu 02, 2018, 20:38:27 
Aloittaja pekka - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei Pekka ja pahoittelut kun vastaus hieman viivästyi! Näillä näkymin onkin niin että suoraan Karttaselaimen kautta tulee myyntiin vastaavantyyppiset laitteet kuin Minifinder-paikantimet. Tämän varmistuminen odottaa vielä joitakin testejämme joita olemme suorittamassa. Jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa niin laita viesti meille asiakaspalveluun ja viittaa tähän keskusteluun.  :)

 58 
 : Tammikuu 31, 2018, 21:32:06 
Aloittaja pekka - Uusin viesti kirjoittanut pekka
Myöhästyimme just. Muutama päivä sitten vielä Suomesta olisi saanut Minifinder Atton 150 eurolla, mutta nyt kun sitä tilaa Ruotsista, niin hinta on alveineen 234,73 euroa!

Koskahan suomalainen edustus jatkuu? Tarve paikantimelle on kuukauden päästä - vai olisiko joku fiksu vaihtoehto? Minifinderissa on aika komeita ominaisuuksia, kuten vesitiiveys, paikantimen ympäristön kuuntelu puhelimitse ja hälytys kun koira poistuu alueelta.

 59 
 : Marraskuu 14, 2017, 14:59:48 
Aloittaja meedio - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Hei, Valitettavasti erillisen GPS-paikantimen paikannus ei vielä ole mahdollista Metsäselaimessa. Kyseisen ominaisuuden lisääminen on ollut keskusteluissa, mutta valitettavasti aikataulusta ei ole vielä tietoa. Seuraavaksi Metsäselaimeen ollaan lisäämässä mm. omien metsätietojen tarkkailua helpottavia ominaisuuksia, sekä lisää teemakarttoja, kuten hakkuu- ja hoitotöiden kiirellisyyksien teemoitusta.

 60 
 : Marraskuu 11, 2017, 17:27:09 
Aloittaja meedio - Uusin viesti kirjoittanut metsäjussi

Hei onko metsäselaimen paikannustoimnnosta mitään uutta tietoa?

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10