Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
 71 
 : Heinäkuu 04, 2017, 10:39:19 
Aloittaja pascat - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä ja tuosta ongelmasta! Latausaika riippuu monesta tekijästä, kuten verkkoyhteyden nopeudesta ja laadusta sekä esim. muistikortin tai laitteen muistin nopeudesta, mutta keskimäärin 1GB lataukseen menee arviolta 1,5 tuntia. Olemme saaneet nyt muutamia raportteja isojen latausten keskeytymisestä, ja selvitämme asiaa. Tulemme ensin lisäämään kapasiteettia offline-latauspalveluun, ilmoitan tässä kun se muutos on tehty.

 72 
 : Heinäkuu 02, 2017, 02:54:10 
Aloittaja pascat - Uusin viesti kirjoittanut jamo
Kuinka kauan esim. 1GB kokoisen offline karttan latauksen kuuluisi kestää?

 73 
 : Heinäkuu 01, 2017, 08:38:53 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Hei, kyllä vain oli päällä. (Koska ainakin aiemmin nauhoitus katkesi jos virtanäppäimestä sammutti näytön.) Saa nähdä auttaako sen poisto. (Ja toivottavasti nauhoitus ei enää katkea.)
Kiitos vinkistä.

Hei, pahoittelut minunkin puolesta ongelmastasi Karttaselaimen kanssa. Varmistaisitko vielä että sinulla ei ole käytössä Karttaselaimen asetusvalikosta kytketyävä "Näytön sammutus" -toiminto. Kyseinen toiminto sammuttaa puhelimen näytön etäisyysanturin tietojen perusteella esin kun laite laitetaan taskuun tai koteloon. Jotkun näytönsuojakalvot tai kotelot saattavat aiheuttaa tuon toiminnon kanssa ruudun yllätyävän pimenemisen.Sent from my iPhone using Tapatalk

 74 
 : Heinäkuu 01, 2017, 00:27:52 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Janne - Karttaselain
Hei, pahoittelut minunkin puolesta ongelmastasi Karttaselaimen kanssa. Varmistaisitko vielä että sinulla ei ole käytössä Karttaselaimen asetusvalikosta kytketyävä "Näytön sammutus" -toiminto. Kyseinen toiminto sammuttaa puhelimen näytön etäisyysanturin tietojen perusteella esin kun laite laitetaan taskuun tai koteloon. Jotkun näytönsuojakalvot tai kotelot saattavat aiheuttaa tuon toiminnon kanssa ruudun yllätyävän pimenemisen.

 75 
 : Kesäkuu 29, 2017, 23:40:25 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Kyllä on molemmat päivitetty. Lisäksi näyttää että ongelma alkaa Karttaselaimesta, mutta se ei poistu vaikka appin sulkee, vaan pimenemistä tapahtuu sen jälkeenkin kunnes koko puhelimen buuttaa. Sitten taas kun selaimen käynnistää ja yrittää muuttaa karttaa, niin se alkaa.Sent from my iPhone using Tapatalk

 76 
 : Kesäkuu 29, 2017, 23:34:22 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja isot pahoittelut erikoisen ja ikävän kuuloisesta ongelmasta! Varmistetaan aluksi vielä perusjutut, eli onko sinulla uusin versio sekä Karttaselaimesta, että iOS-käyttöjärjestelmästä?

 77 
 : Kesäkuu 29, 2017, 17:01:17 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Nyt ilmennyt sellainen ongelma, että Karttaselain saa koko puhelimen pimenemään. Nyt en pääse Ainistot valikosta eteenpäin enkä taaksepäin. Aina kun täppää jotain niin näyttö vain pimenee ja käynnistyy uudelleen kotinäppäimestä. Pitäisi saada taustakartta pois päältä.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 78 
 : Kesäkuu 09, 2017, 23:23:13 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, kiitos tosiaan erittäin hyvästä ja kattavasta kuvauksesta! Selvitämme tällä hetkellä tuota päivitysvälin asetuksen toimimattomuutta, on tosiaan mahdollista että laitteesta on liikkeellä huonolaatuisia klooneja, jotka eivät toimi välttämättä vastaavalla tavalla kuin alkuperäinen. Selvitämme myös tuota, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Päivitimme paikanninsivua tämän tiedon osalta. Konfiguroinnin ongelmatilanteissa tai muissa kysymyksissä voi olla yhteydessä myös asiakaspalveluun.

 79 
 : Kesäkuu 09, 2017, 17:41:28 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut harri
Kiitos perusteellisesta selostuksesta. Ei tuo ihan huippulaatuiselta vaikuta.
Onkohan tästäkin jotain halpiskopioita liikkeellä. Ebay.uk:ssa näitä myydään
vain 34 dollarilla, rahti mukana. Nimi on kirjoitettu muotoon TK-STAR-TK909.
Samanlaiselta tuo näyttää..
   

 80 
 : Kesäkuu 06, 2017, 23:29:28 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut pasip22
Kolmisen kuukautta olen ko paikanninta testailut beaglen-pennun kaulassa. Erillisiä käyttökertoja useita kymmeniä (ehkä yli sata?), kestot kerralla yleensä pari kolme tuntia. Sama maasto (samat karttalehdet) muutaman km säteellä mökistä, sama puhelin (Huawei Y6 Pro). Seuraavat maallikon huomiot.

1. Käyttöönotossa paikannin ei meinnannut alkaa toimia gprs-tilassa millään. Syyksi paljastui lopulta, että liittymässä ei ollutkaan datayhteys oletuksena päällä (Saunalahti Norppa latausliittymä), vaan piti käydä erikseen omilta sivuilta laittamassa päälle. Muutoin onnistui Karttaselaimen ohjeen mukaan.

2. Laitteen ominaisuuksista/ erikoisuuksista:
- n. 45 eur tulleineen AliExpressiltä, vajaassa 2 viikossa tuli mutta tulliselvitys piti tehdä missä meni joku päivä lisää.
- Pannan käyttöönotto ja käskyt tekstiviesteillä, muutoin riittää tuo datayhteys, Käyttö edullista/ kk (4,94 eur +0,07 eur/viesti, viestejä ei alun jälkeen montaa tarvitse lähettää).
- Kolme tilaa: jatkuvasti päällä (Sleep123456 off), lepotilaan asetetun ajan (minuuteissa) jälkeen (Sleep123456 5) tai herää liikeestä lepotilasta (Sleep123456 shock). Itse olen pääasiassa käyttänyt tuota viimeistä, menee lepotilaan muutaman minuutin sisällä jos ei ole käytössä. Tämä tieto löytyi laitteen mukana tulleista ohjeista.
- Ei erillistä virtakytkintä, vain sim-kortin irroittamalla saa kokonaan sammuksiin. Tämä typerä ominaisuus. Päällä olevasta napista herää vain, jos käytössä ajastettu lepotila.
- Kun laitteen kytkee päälle uudestaan (sim-kortti paikoilleen), ei ohjeista poiketen tarvitse erikseen viestillä enää käynnistää. Laite toimii edellisten asetusten mukaan, ainakin löytää kartalle ja lepotila-asetus säilyy. Päivitystiheydestä en osaa sanoa, koska sen muuttaminen ei toimi (lisää tästä alempana).
- Akun kestosta ei vielä parempaa kokemusta, mutta arvelisin sen ainakin yhden "työpäivän" kestävän. Oma käyttö ollut aina pätkiä kerrallaan, joskin usempaankin otteeseen samana päivänä. Iltaisin olen aina ladannut, lataus onnistuu kätevästi puhelimen laturilla.
- Vesitiiveys on sitten roisketiiveys, ei yhtään enempää. Parin pulahduksen jälkeen on vettä selvästi ollut laitteen sisällä, joskin ei ole käyttöön ainakaan vielä vaikuttanut.
- Todella kätevän kokoinen pienellekin koiralle. Mukana tuleva pantakin ihan hyvä.
- Gps itsessään tuntuisi toimivan ihan luotettavasti. Ubloxin-sirua kai käytettään kalliimmissakin laitteissa?

3. Käytössä taas olen törmännyt seuraaviin ongelmiin/ ominaisuuksiin:
- Paikannin ei päivity kartalle kuin 60 s välein, laittoi asetuksissa ajan miksi tahansa. Testannut olen väleillä 5 - 120 s. Tästä olen ylläpitoon ollutkin yhteyksissä.
Mistään ohjeista en ole löytänyt (en myöskään laitteen mukana tulleissa) mikä tuo  sallittu aikaväli voisi olla. Ohjataan siis käskyllä Upload123456 60, missä luku 60 pitäisi olla päivitystiheys sekunneissa.
-  Ajoittain paikantimen päivitys kartalla jumittaa. Tämä saattaa kestää minuuteista tunteihin, mitään logiikkaa tähän en ole löytänyt. Paikantimen "ruudussa" kartalla näkyy vain tieto kuinka kauan on aikaa kulunut viimeisestä paikkatiedosta. Samoiten reitin tallennus pysähtyy myös.
Kuitenkin viestillä paikannin löytyy aina. Myös jos reitin tallennuksen laittaa uudestaan päälle, tallennuksen alkamispiste on sillä hetkellä oikealla kohti poikkeuksetta.
Samoiten kun paikannin taas päivittyy kartalle, yleensä tallennettu reitti tulee näkyville takautuvasti. Jotenkin viittaisi näytön päivitysongelmaan tms? Minusta tämä ongelma on ollut pahempi viime viikkoina, käytännössä jumi tulee joka kerta jossakin vaiheessa.

Kun tuon paikantimen päivittymisen kartalle saisi vain toimivaksi/ luotettavaksi. Paikannustiheyskään ei ole niin tärkeä, 60s kanssa pärjää kyllä, mutta varsinkin pentukoiran kulkua olisi mukava seurata ihan reaaliajassa. Kesälomalla aioin testata vielä toisella puhelimella, josko sillä saisi lisäinfoa onko vikaa kenties puhelimessa.
Hinta pannalle on sen verran edullinen, ettei korkealta tipu jos yhtään kiinnostaa.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10