Yleinen > Yleinen keskustelu

Paikanninta ei löydy

(1/2) > >>

micko:
Terve,
Paikantimena eBaysta tilattu TK102. Koitinpa katsella tilatessa ettei olisi piraatti, mutta ilmeisesti näin kuitenkin on (IMEI ei tunnistu http://www.gpstrackerchina.com tai http://gpstrackerxyz.com). Laite toimii kuitenkin oikein (vastaa joka kerta) ja saan sijaintitiedot SMS tilassa mainiosti määrittämälläni aikavälillä. GPRS ei kuitenkaan vaikuta pelaavan tai ainakaan en voi todentaa sitä mistään. Yhteysasetukset DNA super prepaidille olen laittanut mielestäni oikein [APN:internet /ip:81.22.246.194 9001] ja tilana on tällöin GPRS. Karttaselain vain etsii paikantimia eli ei ilmeisesti saa tietoja.

Onkohan tätä toivotonta saada toimimaan karttaselaimen kanssa?

Kiittäen
-Mikko

micko:
Vähän edistystä. www.19gps.net sivusto suostui vastaanottamaan gprs:n kautta tiedot, kunhan vain antoi pyydetyn lyhyemmän IMEIn. Laite toimi ainakin tuossa sivustossa hienosti, joten laite ja asetukset ovat ok. Kokeilin samaa IMEI:tä karttaselaimeen, mutta se ei edelleenkään löydä laitetta. Voisitteko tarkistaa tuleeko minun paikantimelta teidän serverille tietoa? IMEI:n 5 viimeistä merkkiä 10630.

Jukka - Karttaselain:

--- Lainaus käyttäjältä: micko - Marraskuu 04, 2014, 17:16:58 ---Vähän edistystä. www.19gps.net sivusto suostui vastaanottamaan gprs:n kautta tiedot, kunhan vain antoi pyydetyn lyhyemmän IMEIn. Laite toimi ainakin tuossa sivustossa hienosti, joten laite ja asetukset ovat ok. Kokeilin samaa IMEI:tä karttaselaimeen, mutta se ei edelleenkään löydä laitetta. Voisitteko tarkistaa tuleeko minun paikantimelta teidän serverille tietoa? IMEI:n 5 viimeistä merkkiä 10630.

--- Lainaus päättyy ---

Hei, isot pahoittelut vastauksen viivästymisestä!

Tarkistin tilanteen, ja palvelusta ei näytä löytyvän tietoa tuohon numerosarjaan päättyvällä IMEIllä, joten jostakin välistä vielä pätkii.  ???

Ja olet tehnyt kaikki kohdat asennusohjeesta?

micko:
Kiitoksia vastauksesta! Olen tehnyt kaikki kohdat juuri ohjeen mukaan. Tuonne valmistajan tukemalle sivustolle (www.19gps.net) kokeillessa muutin ainoastaan adminip:n heidän serverille ja sen kanssa tosiaan toimi gprs mainiosti. Onkohan minun mallissa viesti jotenkin erilainen? Vaikeaa kun ei pääse sitä tutkailemaan mistään.

Lisäsin taas paikantimen omien sivujen kautta käyttäen kokonaista IMEI:tä (jonka laitekin antaa IMEI123456 komennolla). Laitoin sen juuri syöttämään kokeeksi yöksi dataa teidän serverille 81.22.246.194 9001 ja katson aamulla josko karttaselain löytää jotain.

Jukka - Karttaselain:
Ok, hyvä! Voitko lähettää sen koko IMEIn minulle osoitteeseen jukka (at) karttaselain.fi, niin voin katsoa paremmin sen tilannetta?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta