Yleinen > Yleinen keskustelu

Metsäselain?

(1/3) > >>

meedio:
Ilmeisesti karttaselaimen pohjalle on kehitelty Metsäselain, josta ei kovin tarkkoja tietoja löydy.

Siirretäänkö Metsäselaimeen MHY:n Silva-ohjelmiston metsäsuunnitelma sellaisenaan? Oma päivitys ei liene onnistu? Mitä maksaa ym ehdot? Voiko siirtää rajattomasti useiden tilojen suunnitelmia?

Jukka - Karttaselain:

--- Lainaus käyttäjältä: meedio - Tammikuu 14, 2015, 16:21:18 ---Ilmeisesti karttaselaimen pohjalle on kehitelty Metsäselain, josta ei kovin tarkkoja tietoja löydy.

Siirretäänkö Metsäselaimeen MHY:n Silva-ohjelmiston metsäsuunnitelma sellaisenaan? Oma päivitys ei liene onnistu? Mitä maksaa ym ehdot? Voiko siirtää rajattomasti useiden tilojen suunnitelmia?

--- Lainaus päättyy ---

Hei, Metsäselain on Karttaselaimen pohjaan perustuva sovellus Metsänhoitoyhdistysten jäsenille. Sovellus mahdollistaa omien metsäsuunnitelmatietojen selailun, sekä jatkossa myös kätevän yhteydenpidon omaan Metsänhoitoyhdistykseen. Myös monia muita ominaisuuksia ja toimintoja on tulossa mukaan.

Sovelluksen käyttöönotto menee Metsänhoitoyhdistyksen kautta, joten kannattaa olla yhteydessä omaan yhdistykseen. Kaikissa yhdistyksissä sovellus ei ole tällä hetkellä käytössä, mutta ajan myötä käyttöönotto laajenee. Metsänhoitoyhdistykset tiedottavat asiasta, kun sovellus tulee tarjolle.

Ajantasaisen metsäsuunnitelman omistaville jäsenilleen Metsäselaimen tarjoavat ilmaisena jäsenetuna tällä hetkellä Mhy Pirkanmaa ja Päijät-Häme. Mhy Päijät-Hämeen uutinen aiheesta löytyy täältä.

metsäjussi:
Voiko metsäselainta käyttää koiran paikannukseen

Jukka - Karttaselain:

--- Lainaus käyttäjältä: metsäjussi - Tammikuu 04, 2016, 15:35:25 ---Voiko metsäselainta käyttää koiran paikannukseen

--- Lainaus päättyy ---

Hei, näillä näkymin Metsäselaimeen tuodaan Karttaselainta vastaava paikannustoiminto myöhemmin, mutta tämä ei ole vielä varmaa, emmekä pysty antamaan tähän toteutusaikataulua tällä hetkellä. Tiedotusta asiasta tulee Metsäselaimen käyttäjille sitten, kun tulevista toiminnoista on lisää tietoa.

LaakkoT:
Hei,

käytössäni on nyt ollut jonkin aikaa Metsäselain androidilla. Hyvin on toiminut mutta ominaisuuksien osalta todella karsittu verrattuna Karttaselaimeen. Onko tietoa tulevista ominaisuuksista mitä on tulossa? Itse ainakin huomasin, että tarvetta olisi kuljetulle reitille ja POI (Point Of Interest) merkkaukselle näin alkuun. Toki muitakin parannusehdotuksia on mielessä mutta tiedän, että tätä ei ihan tätä kautta taideta kehittää :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta