Karttaselain > Karttaselain

yepzon paikannin

(1/3) > >>

anssi:
Oletteko harkinneet yhteistyötä yepzon paikannin palvelun kanssa? http://yepzon.com
Itselläni ei ole kyseisestä laitteesta kokemusta, mutta hinta on aika kohtalainen (99e) ja suomalaisena tuotteena voisi olla laadukas.

joko mahdollisuus jakaa tuo tieto suoraan teidän ja yepzon:n palvelimien kesken tai sitten puhelimessa yepzonen sovellus jakaisi tiedon teidän sovellukselle.

Tämä nyt oli vain tälläinen ehdotus tai heitto... Voihan se olla todellisuudessa melko mahdoton ajatus. Onhan siinä kielimuurikin välissä... toinen yritys on oulusta ja toinen tampereelta.

Jukka - Karttaselain:
Hei, ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Tuen lisääminen erityyppisille laitteille riippuu käytännössä siitä, tarjoaako laitevalmistaja mahdollisuuden laitteen konfigurointiin siten, että sitä voi käyttää haluamansa palvelun yhteydessä. Jos vielä protokolla on Karttaselaimen tukemien standardien kanssa yhteensopiva, voi laitteen käyttö Karttaselaimen kanssa onnistua jopa "itsepalveluna". Muussa tapauksessa laitetuen lisääminen vaatii kehitystyötä. Emme ole aikaisemmin tutustuneet ko. laitteeseen, mutta ainakaan pikaisesti katsottuna sivuilta ei löytynyt tietoa laitteen protokollasta tai konfiguroitavuudesta. Otetaan kuitenkin työlistalle selvittää asiaa paremmin, mutta emme voi luvata tälle tässä vaiheessa mitään aikataulua. Kielimuuri tuskin tulee ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi. :D

tzh:
Yepzon tarjoaa avoimen REST APIn muille palveluille, mielestän karttaselain sopisi loistavasti laitteen käyttöliittymäksi

laitan tietoa asiakaspalvelu@karttaselain osoitteeseen

t

Jukka - Karttaselain:
Hienoa, kiitos paljon tästä selvityksestä, ja tutustumme dokumentaatioon. :)

Andes83:
Olis kyllä mahtava homma, jos Yepzonia vois Karttaselaimella seurata! Sillon lähtis kyllä hankintaan. Kun xcover 271 on liian raskas pienelle koiralle kaulaan pistää..

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta