Karttaselain > Kartta- ja muut aineistot

Norjan maastokartat Androidille

(1/1)

jslinna:
Tervehdys.

Mistä löytyvät Norjan kartat? Vai onko projekti vielä pahasti kesken. Olis mukava saada tarkempaa tietoa asiasta.

Kiitos etukäteen.

Jukka - Karttaselain:
Hei, ja pahoittelut kun vastaus viivästyi! Androidiin tulee seuraavaksi reitin suunnittelutoiminto (ensi viikolla) ja tämän jälkeen otetaan työn alle Norjan maastokartta. Arviolta Norjan maastokartta saadaan julkaisuun 4-6 viikon sisällä. Pahoittelut siitä, että julkaisu on viivästynyt!

Heppu:
Heippa.

Olen harkitsemassa mitä apsiä alkaisin käyttämään. Esim. tämä ei anna kovin hyvää kuvaa Karttaselaimesta joka muuten olisi aika mahtavan tuntuinen pikaisesti kokeiltuna...

Kysymys:
Norjan ja Ruotsin kartat puuttuu edelleen vuoden jälkeen (julkaisuun 4-6 viikon sisällä...). Onko niitä joskus tulossa, ja miksi se on niin vaikeata? Muissa ilmaisissakin appseissä on noita karttoja.

Jukka - Karttaselain:
Hei, ja isot pahoittelut vastauksen sekä tuon aineiston viivästymisestä! :-[ Kun Karttaselaimeen tuodaan uusia kartta-aineistoja, pyrimme varmistamaan aineistojen latauksen luotettavuuden mahdollisimman kattavasti. Aineistojen tarjoajilla on esimerkiksi tiettyjä rajoituksia aineistojen latausmääriin, ja ennenkuin lisäämme aineistot sovelluksiin, on meidän varmistettava aineistotoimittajan kanssa että ne toimivat luotettavasti. Nämä aineistot kyllä tulevat Karttaselaimeen ja mahdollisimman pian - nämä ovat meillä tärkeyslistalla korkealla. Vielä kerran pahoittelut viivästyksestä ja tiedotamme heti kun julkaisusta on tarkempaa tietoa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta