Yleinen > Yleinen keskustelu

Minifinderin suomalainen edustus

(1/1)

pekka:
Myöhästyimme just. Muutama päivä sitten vielä Suomesta olisi saanut Minifinder Atton 150 eurolla, mutta nyt kun sitä tilaa Ruotsista, niin hinta on alveineen 234,73 euroa!

Koskahan suomalainen edustus jatkuu? Tarve paikantimelle on kuukauden päästä - vai olisiko joku fiksu vaihtoehto? Minifinderissa on aika komeita ominaisuuksia, kuten vesitiiveys, paikantimen ympäristön kuuntelu puhelimitse ja hälytys kun koira poistuu alueelta.

Jukka - Karttaselain:
Hei Pekka ja pahoittelut kun vastaus hieman viivästyi! Näillä näkymin onkin niin että suoraan Karttaselaimen kautta tulee myyntiin vastaavantyyppiset laitteet kuin Minifinder-paikantimet. Tämän varmistuminen odottaa vielä joitakin testejämme joita olemme suorittamassa. Jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa niin laita viesti meille asiakaspalveluun ja viittaa tähän keskusteluun.  :)

harri:

--- Lainaus käyttäjältä: Jukka - Helmikuu 02, 2018, 20:38:27 ---Hei Pekka ja pahoittelut kun vastaus hieman viivästyi! Näillä näkymin onkin niin että suoraan Karttaselaimen kautta tulee myyntiin vastaavantyyppiset laitteet kuin Minifinder-paikantimet. Tämän varmistuminen odottaa vielä joitakin testejämme joita olemme suorittamassa. Jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa niin laita viesti meille asiakaspalveluun ja viittaa tähän keskusteluun.  :)

--- Lainaus päättyy ---

Kuuluuko tälle hankkeelle mitään uutta? Itselläni näyttää olevan paikantimen osto kohta edessä.

Ida - Karttaselain:
Hei Harri, Paikantimien testaus on valitettavasti vielä kesken, mutta jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa, niin laita viesti meille asiakaspalveluun (esim. sähköpostilla: asiak[email protected]) ja viittaa tähän keskusteluun! :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta