Karttaselain > Karttaselain

Tarpeellisia, tehokkaita ja haluttuja ominaisuuksia

(1/1)

Jazzel:
Hei! Poistin vanhan viestini ja siirsin sen oikealle palstalle.

Ominaisuuksia, joita kaipailen:
Karttamerkkien synkronointi samaa tunnusta käyttävien välille? Tällä hetkellähän paikantimia on mahdollista seurata kaikilla käyttäjllä. Esimerkiksi käyttäjä A iskee nuppineulan paikkaan X1, Y1 jolloin käyttäjät B ja C näkevät tämän. Olisi enemmän kuin sata jänistä erityisesti koordinoidessa toimintaa alaisten kanssa. Puhe on siis automaattisesti tapahtuvasta synkronoinnista, ei sähköpostin välityksellä tai muun välitystavan avulla jossa jaetaan gpx tiedosto.

Paikantimien ryhmittäminen

Tällä hetkellä on paljon erilaisia paikantimia seurannassa eri tileilläni, olisi mukavaa jos voisin ryhmittää ne erilaisten organisaatioiden tai otsikoiden alle:

Koirat:
Paikannin A
Paikannin B

Kissat:
Paikannin C
Paikannin D

Tietojen jakaminen käyttäjän välillä:

Yrityksessä on useita käyttäjiä ja yksittäisten paikantimien ja merkkien lisääminen kahden käyttäjän välillä on todella tuskallista. Olisiko mahdollista kehittää jokin "jakamisominaisuus", esimerkiksi näyttämällä QR koodia kaverille puhelimen näytöltä jolloin tiedot saataisiin haettua palvelimelta toiselle käyttäjälle.


Jazzel.

Jukka - Karttaselain:
Hei, kiitos erittäin hyvistä kehitysehdotuksista!

Ryhmätoiminto paikkatietojen jakamiseen ryhmässä onkin meillä ollut jo pilottiasiakkailla käytössä Android-versiossa, ja tarkoitus on saada se julkaisuun mahdollisimman pian. Lopullisessa versiossa toimisi siis Android-, iOS- ja web-versioiden välillä. Ensin ryhmässä voisi jakaa paikkamerkintöjä ja jatkossa myös paikantimien sijainteja. Ryhmiä voi luoda helposti tarpeen mukaan esim. työparien/ryhmien tai perheen käyttöön.

Ryhmätoiminnon lisäksi on kehitteillä yksinkertaisempi sijannin jakotoiminto, jolla voi lähettää Karttaselaimesta sijainnin kenelle tahansa käyttäjälle.

Tutkimme vielä tarkemmin nuo muut esittämäsi parannukset ja selvitämme miten ne voitaisiin tuoda mukaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta