Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Allekirjoitusongelmat ja sertifikaattitilaus  (Luettu 13616 kertaa)

Janne - Karttaselain

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 599
    • Profiili
    • Sähköposti
Allekirjoitusongelmat ja sertifikaattitilaus
« : Marraskuu 30, 2008, 22:11:59 »

Symbiansignedin allekirjoituspalvelu (OpenSigned Online) on ollut jälleen viikonlopun ajan nurin (29.-30.11). Käytännössä Karttaselaimen asennus- ja korjauspaketteja on ollut mahdoton toimittaa lauantain ja sunnuntain ajan. Turhauttavinta on ollut se että Symbiansignedilla ei tunnu olevan varaa pitää päivystyspalvelua tai edes minkäänlaista asiakaspalvelua viikonloppuisin. Kukaan ei siis ole vastan nut usesiin kyselyihini ongelman syistä ja korjausaikataulusta. Ongelman laajuus on siis vielä täysin epäselvä.

Valoa allekirjoitusongelmiin on tuomassa se että - kiitos tunnollisten lahjoittajien - meillä on nyt mahdollisuus hankkia oma sertifikaatti jolla voimme allekirjoittaa Karttaselaimen asennuspaketin IMEI-riippumattomasti. Ennen kaikkea tämä poistaa Karttaselaimen toimitusten riippuvuuden ongelmaiseen OpenSigned Online -allekirjoituspalveluun. Toisekseen tämä poistaa myös manuaalisen työvaiheen asennuspakettien toimittamisessa. Laitan sertifikaatin tilaukseen tulevalla viikolla, toivottavasti saadaan se käyttöön mahdollisimman pian!

Kiitos vielä kerran kaikille lahjoittaneille, teidän ansiostanne Karttaselain-projekti tulee olemaan entistä parempi ja ennen kaikkea helpommin saatavilla!
Kirjattu