Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: HTC TOUCH HD  (Luettu 4539 kertaa)

rira

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
HTC TOUCH HD
« : Helmikuu 23, 2009, 15:48:05 »

Onko tietoa toimiiko HTC:n Touch HD-mallissa ?
Kirjattu

Janne [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 599
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #1 : Helmikuu 24, 2009, 20:35:57 »

Minulla palautetta muutamilta käyttäjiltä että Karttaselain periaatteessa toimii mutta suuren resoluution vuoksi kaikki kotrollit eivät ole aivan kohdallaan (esim. valikoissa). Korjaan tätä ongelmaa parhaillaan koska se liittyy myös Nokian 5800-malliin.

Jos asennat Touch HD:hen niin muista asentaa ensin Flash Lite-soitin (2.x tai uudempi) Adoben sivuilta (löytyy aika helposti Googlaamalla, kysy jos tarvitset lisätietoa).
Kirjattu

rira

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #2 : Maaliskuu 03, 2009, 08:55:10 »

http://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?event=mmform&name=flashlite
Ajauduinko väärään paikkaan ? Onko tämä joku kehitysympäristön lataus ? Saako jostain helpommin ?
Kirjattu

Janne [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 599
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #3 : Maaliskuu 06, 2009, 09:38:10 »

Taitaa olla väärä osoite. Alla on linkki josta pitäisi löytyä (vaatii ilmaisen tunnuksen tekemisen):
http://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=flashlite2_1_winmobile_download
Kirjattu

rira

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #4 : Maaliskuu 06, 2009, 15:28:25 »

joo, huomasin tänään kun palasin aiheeseen uudestaan ja heti alkoi pelittämään....
Kirjattu

rira

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #5 : Maaliskuu 10, 2009, 11:04:02 »

GPS ei tunnu kuitenkaan käynnistyvän. Näytöllä lukee ilmeisesti (punavihersokea ei oikein erota:) "Käynnistetään GPS", mutta siihen se jää. Onkohan uutta win versiota tulossa ?
Kirjattu

Janne [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 599
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: HTC TOUCH HD
« Vastaus #6 : Maaliskuu 12, 2009, 10:13:07 »

Kyllä uusi WinMo-versiokin on tarkoitus tehdä, mutta prioriteetti on toistaiseksi Nokia S60-versiolla (käyttäjämäärä on moninkertainen).

GPS-ongelmiin apu on osalla käyttäjistä löytynyt kun on säädetty Karttaselaimen käyttämä GPS-portti ja laitteen GPS-portti yhteneviksi. WindowsMobilessa on yleensä oma asetusdialogi josta GPS-porttia voi muuttaa. Karttaselaimen tulee siis yhdistyä oikeaan GPS-porttiin jotta signaali saadaan sovellukseen asti.
Kirjattu