Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Kutsu Android-version beta-testaukseen [TESTIRYHMÄ TÄYNNÄ]  (Luettu 5305 kertaa)

Jukka - Karttaselain

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 683
  • Toimitusjohtaja ja yksi sovelluksen kehittäjistä
    • Profiili
    • Karttaselain

Hyvät Karttaselaimen käyttäjät,

Pitkän puristuksen päätteeksi Karttaselaimen ensimmäinen Android-versio alkaa lähestyä valmistumista. Kiitos kaikille teille Android-käyttäjille, jotka olette kärsivällisesti jaksaneet odotella versiota Androidille! Odotusta ei ole enää paljoa jäljellä.

Haluaisimme nyt pyytää mukaan testikäyttäjiä testaamaan beta-versiota Androidille, jotta saamme karsittua mahdollisesti vielä jäljellä olevia virheitä sekä parannettua käytettävyyttä. Tämä on hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan Android-version kehitykseen siitä kiinnostuneille. Testiversio on luonnollisesti testikäyttäjille maksuton. Lisäksi testikäyttäjät saavat vaivanpalkaksi ilmaista käyttöaikaa kunhan lopullinen versio julkaistaan.

Erityisiä laitteistovaatimuksia ei sovelluksella Android-käyttöjärjestelmän lisäksi tällä hetkellä ole, esimerkiksi myös tablet-tyyppiset laitteet ovat yhteensopivia. Edellytämme kuitenkin GPS-toiminnallisuutta suurimmalta osalta testiin osallistujia, jotta kaikki toiminnot saadaan testattua. Lopullisen version laitteistovaatimukset tarkentuvat testien aikana.

Voimme ottaa mukaan 10-15 ensimmäistä ilmoittautunutta [PÄIVITYS: TESTIRYHMÄ ON TÄYNNÄ, KIITOS ILMOITTAUTUNEILLE]. Ilmoittautumiset voi lähettää joko sähköpostiosoitteeseen jukka AT karttaselain.fi tai asiakaspalveluun osoitteessa http://www.karttaselain.fi/support.

Tervetuloa mukaan testaamaan!  :)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 20, 2011, 21:08:13 kirjoittanut Juksu »
Kirjattu