Karttaselain > Karttaselain

Reitin tallentaminen Iphonessa

(1/1)

Prestige:

 Yritin tallentaa nauhoittamaani reittiä, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Eli kun reitin nauhoituksen aloittaa, ja kun on tullut haluamaansa pisteeseen, koskettamalla sinistä gps palloa saa vain vaihtoehdot lopeta nauhoitus ja tallenna paikka, en mitenkään löytänyt kuinka reitin saa tallennettua?

Janne - Karttaselain:

--- Lainaus käyttäjältä: Prestige - Huhtikuu 30, 2011, 17:01:42 --- Yritin tallentaa nauhoittamaani reittiä, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Eli kun reitin nauhoituksen aloittaa, ja kun on tullut haluamaansa pisteeseen, koskettamalla sinistä gps palloa saa vain vaihtoehdot lopeta nauhoitus ja tallenna paikka, en mitenkään löytänyt kuinka reitin saa tallennettua?

--- Lainaus päättyy ---

Reitti tallentuu kun valitset "Lopeta nauhoitus". Reittiä itse asiassa tallennetaan kokoajan puhelimen muistiin joten reitin pitäisi näkyä "Omat paikat ja reitit" -valikossa vaikka puhelimesta loppuisi virta tai Karttaselain sammutettaisiin kesken reitin nauhoituksen.

Prestige:

 Se tuossa olikin jännää, kun vaikka valitsi lopeta nauhoitus, niin reitti ei ilmesty lainkaan omat paikat ja reitit osioon. Kyseessä Iphone 4 versio 4.3.2 ja karttaselain 1.5.0.

kk-hillo:
"Jos käytössäsi on uusin versio Karttaselaimesta iPhonella, voit aloittaa reitin tallennuksen alapalkin vihreää + -painiketta kertaalleen painamalla, jonka jälkeen voit valita kohdan "Nauhoita reitti". Sen jälkeen voit ennen tallennuksen aloittamista syöttää reitille nimen sekä tarvittavat avainsanat, jonka jälkeen painamalla kohtaa "Tallenna" reitti alkaa tallentua. Tallennuksen voi sen jälkeen katkaista punaisesta painikkeesta, joka näkyy karttapohjan päällä. Kannattaa tarkistaa, onko Karttaselaimeen saatavilla päivityksiä App Storesta, sillä tuo ohje koskee nimenomaan uusinta versiota."

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta