Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: C6 ja koiran paikannus  (Luettu 2685 kertaa)

kahe

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
C6 ja koiran paikannus
« : Elokuu 22, 2011, 21:04:35 »

Latasin kokeeksi C6:een karttaohjelman. Näyttää loistavalta. Yritin saada paikannusta / seurantaa Tracker sovelluksen kanssa. Seurattava puhelin on E75, minkä meinasin laittaa hirvikoiran valjaisiin. Tarkoituksena siirtyä hirvikoiran paikkannuksessa puhelinperustaiseen systeemiin.
En saa kuitenkaan seurantaa toimimaan. Pystyykö sitä kokeilemaan ilman lisenssin ostoa, vai johtuvatko ongelmat puuttuvasta lisenssistä. Sovellus ikään kuin aukeaa, mutta siinä alkaa pyöriä juoksevat numerot. Luku kasvaa ja mitään ei tapahdu.
Kumman puhelimen IMEI koodi Trakkeriin tulee syöttää (paikannettava vai paikantava puhelin).
Ainoa mikä lukemani perusteella on huonommin kuin vanhassa Pontterissani on haukun kuuntelu. Onko mitään mahdollisuutta saada koiran selässä oleva puhelin aukeamaan (koira ei osaa puhelimeen vastata), jotta voisi kuunnella haukkuuko koira vai ei? Muuten systeemi vaikuttaa korvaavav n. 800€:n koiranpaikantimet.
Kirjattu

Janne [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 569
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: C6 ja koiran paikannus
« Vastaus #1 : Elokuu 23, 2011, 23:09:42 »

Voit kokeilla paikannusta kyseisellä laitteella hyvin pelkällä Karttaselaimen ilmaisella kokeilulisenssillä kunhan se on edelleen voimassa.

Juokseva numero kertoo että Tracker-sovellus toimii ja löytää GPS-sijainnin. Tracker-sovellukseen tulee syöttää seurattavan puhelimen (sinulla E75) IMEI-koodi. Koodin saat näkyviin näppäilemällä *#06#. Syötä koodi E75:n Tracker-sovellukseen ja täsmälleen samanlaisena Karttaselaimen paikannintoiminnon valikkoon. Jos numeroissa on virhe, paikannus ei toimi eli syötä ne huolellisesti.

Selässä olevan puhelimen saa helpoimmin vastaamaan/aukeamaan siten että liittää siihen handsfree kuulokemikrofonin ja kytkee puhelimen vastaamaan automaattisesti. Tämä on mahdollista useissa Nokian puhelimissa (tosin E75:stä ei ole kokemusta).

Haukkuominaisuuksia saattaa olla tulossa Karttaselaimeen omina toimintoina jatkossa.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 24, 2011, 07:41:03 kirjoittanut janne »
Kirjattu

kahe

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: C6 ja koiran paikannus
« Vastaus #2 : Elokuu 29, 2011, 19:55:44 »

Ja vielä kysymys kun vuosilisenssi on maksettu:
Mistä löytyy karttaselaimen paikannintoiminnon valikko (siis minne IMEI koodi syötetään)
Itse en ko valikkoa löydä
Kirjattu

Janne [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 569
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: C6 ja koiran paikannus
« Vastaus #3 : Elokuu 29, 2011, 21:01:36 »

Ja vielä kysymys kun vuosilisenssi on maksettu:
Mistä löytyy karttaselaimen paikannintoiminnon valikko (siis minne IMEI koodi syötetään)
Itse en ko valikkoa löydä

Olihan kyseessä nimenomaan Karttaselaimen S60 -versio? Siinä paikantimen seuranta on Asetukset -valikossa. Tarkemmat ohjeet löydät Karttaselaimen käyttöohjeesta (ladattavissa nettisivuiltamme), siihen perehtyminen on aina suositeltavaa.

Ja muistutan vielä että Karttaselaimen uusiin Qt- ja Android-versioihin ulkoisten paikantimien seuranta on tulossa myöhemmin syksyn aikana.
Kirjattu

kahe

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: C6 ja koiran paikannus
« Vastaus #4 : Elokuu 30, 2011, 18:40:26 »

No kuinka ollakkaan Qt on ladattu ja 6000 karttaruutua on maksettu. Onko mitään tehtävissä?
Kirjattu

Jukka [Karttaselain]

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 513
    • Profiili
    • Karttaselain
Vs: C6 ja koiran paikannus
« Vastaus #5 : Elokuu 30, 2011, 23:12:29 »

No kuinka ollakkaan Qt on ladattu ja 6000 karttaruutua on maksettu. Onko mitään tehtävissä?

Hei kahe, otapa yhteyttä asiakaspalveluun (http://www.karttaselain.fi/support) niin katsotaan mitä tehdään asialle.
Kirjattu