Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Gps-kännykkä paikantimena  (Luettu 9227 kertaa)

jurp

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Gps-kännykkä paikantimena
« : Syyskuu 26, 2012, 13:07:52 »

En löytänyt kunnon ohjeita paikantimien käyttöön. Käytän selainta Galaxy S Plussassa. Mulla on vanha kännykkä mutta siinä ei ole simmikorttia mutta gps tietysti toimii. Voiko tällaista käyttää paikantimena (E71). Jos esim. viritän tällaisen vanhan puhelimen koiran pantaan kiinni niin näenkö missä koira liikkuu, ja näenkö samalla myös oman pisteen kartalla? Tarvitseeko mun asentaa tuohon E71-puhelimeen mitään ohjelmaa, vai riittääkö että otan siitä imei-koodin talteen ja käynnistän gps:n?
Kirjattu

Vingeri

  • Vieras
Vs: Gps-k�nnykk� paikantimena
« Vastaus #1 : Syyskuu 26, 2012, 13:19:46 »

Paikanninta voi k�ytt�� kyseisess� Nokian mallissa, tosin se tarvitsee sim-kortin ja datapaketin.
Kirjattu

jurp

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #2 : Syyskuu 26, 2012, 15:07:15 »

Joo ei toiminu. Kokeilin tuollasella dna-mokkulan simmikortilla. Paikannusohjelma e71:ssä kertoi ettei paikannuslupaa. Mikähän vika. Ohjelman versio oli 1.1.
Kirjattu

Jukka - Karttaselain

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 683
  • Toimitusjohtaja ja yksi sovelluksen kehittäjistä
    • Profiili
    • Karttaselain
Vs: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #3 : Syyskuu 28, 2012, 17:39:52 »

Joo ei toiminu. Kokeilin tuollasella dna-mokkulan simmikortilla. Paikannusohjelma e71:ssä kertoi ettei paikannuslupaa. Mikähän vika. Ohjelman versio oli 1.1.

Hei, pahoittelut ongelmista! Oletko katsonut siis ohjeet Paikannin-sovelluksen käyttöohjeesta sivulta:

http://www.karttaselain.fi/manuals
Kirjattu

MaRX8nka

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Vs: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #4 : Lokakuu 10, 2012, 13:04:59 »

kiinnostaisi myös hyödyntää vanhaa Nokialaista paikantimena, ilman sim&datapaketteja. Onko tämä mahdollista ei käynyt ilmi manuskoista ?
Kirjattu

Vingeri

  • Vieras
Vs: Gps-k�nnykk� paikantimena
« Vastaus #5 : Lokakuu 10, 2012, 18:25:31 »

kiinnostaisi my�s hy�dynt�� vanhaa Nokialaista paikantimena, ilman sim&datapaketteja. Onko t�m� mahdollista ei k�ynyt ilmi manuskoista ?

Ei ole mahdollista. Paikannin vaatii datayhteyden.
Kirjattu

mrkaapro

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #6 : Marraskuu 19, 2012, 19:01:27 »

Kysynpä tähän väliin että kuinka nopea datapaketti pitää ottaa koiran paikannukseen tulevaan puhelimeen?
Kirjattu

jpgrohn

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 12
    • Profiili
Re: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #7 : Marraskuu 19, 2012, 21:17:55 »

Ota halvin. Nopeudella lähetyspuolella ei varmastikaan ole merkitystä. Lähetettävä datapurske lienee enintään muutama sata bittiä per purske.

Sent from my PadFone using Tapatalk 2

Kirjattu

Vingeri

  • Vieras
Vs: Re: Gps-k�nnykk� paikantimena
« Vastaus #8 : Marraskuu 20, 2012, 10:20:48 »

Ota halvin. Nopeudella l�hetyspuolella ei varmastikaan ole merkityst�. L�hetett�v� datapurske lienee enint��n muutama sata bitti� per purske.

Sent from my PadFone using Tapatalk 2

Ja sellainen, jossa olisi rajaton datansiirto.
Kirjattu

mrkaapro

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Gps-kännykkä paikantimena
« Vastaus #9 : Marraskuu 20, 2012, 10:43:05 »

Entäpä siihen koiran liiveihin tulevaan puhelimeen paljon pitää olla data nopeutta.
Kirjattu