Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: N8 Belle ja Karttaselain.cache  (Luettu 16353 kertaa)

Risto - Karttaselain

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Viestejä: 154
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #15 : Lokakuu 18, 2012, 19:01:42 »

Seikkalut N8-maailmassa on sen verran pitkällä, että voitaisiin tehdä yksi testi. Olisi mainiota, jos voisitte kokeilla uutta versiota seuraavalla tavalla.

Eli siirrä välimuistihakemisto karttaselain.cache manuaalisesti E- tai F-asemalle (massamuisti tai muistikortti). Siirron voi tehdä esim. puhelimen omalla Tiedostot/Files -ohjelmalla. Sen jälkeen voit kokeilla uudella versiolla, että tunnistaako 1.3.1-karttaselain välimuistihakemiston. Uuden version ei pitäisi enää luoda hakemistoa puhelimen muistiin C-asemalle vaan tunnistaa E:llä tai F:llä oleva hakemisto.

Sovellus on täällä, ja sen voi asentaa vanhan päälle.
https://dl.dropbox.com/u/31380492/karttaselain/1.3.1/Karttaselain131_installer.sis

p.s. Ohjelman asennuspolulla ei ole merkitystä. Asennusohjelmahan kysyy aluksi, että mihin sovellus asennetaan. Nopeussyistä itse sovellus kannattaa asentaa puhelimen muistiin. Itse sovellustiedosto ei vie juurikaan tilaa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 18, 2012, 21:12:15 kirjoittanut risto »
Kirjattu

kana

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #16 : Lokakuu 19, 2012, 20:52:38 »

Seikkalut N8-maailmassa on sen verran pitkällä, että voitaisiin tehdä yksi testi. Olisi mainiota, jos voisitte kokeilla uutta versiota seuraavalla tavalla.

Eli siirrä välimuistihakemisto karttaselain.cache manuaalisesti E- tai F-asemalle (massamuisti tai muistikortti). Siirron voi tehdä esim. puhelimen omalla Tiedostot/Files -ohjelmalla. Sen jälkeen voit kokeilla uudella versiolla, että tunnistaako 1.3.1-karttaselain välimuistihakemiston. Uuden version ei pitäisi enää luoda hakemistoa puhelimen muistiin C-asemalle vaan tunnistaa E:llä tai F:llä oleva hakemisto.
Minun puhelin ei ainakaan löytänyt tuota karttaselain.cache -kansiota c-asemalta, se piti etsiä ja siirtää xplore-ohjelmalla. Mutta ohjelma löysi ne, eikä luonut uutta kansiota c-asemaa täyttämään. Hieno juttu! Ohjelma ilmeisesti joku testiversio, kun "karttapalautetta" klikkaamalla ohjelma meni jumiin  ;)
Kirjattu

Risto - Karttaselain

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Viestejä: 154
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #17 : Lokakuu 21, 2012, 22:24:45 »

Hienoa kana, että sait välimuistin toimimaan oikeassa paikassa.

Tarkistaisitko vielä laitteestasi, että onko sinulla muistien salaukset päällä. Eli miltä näyttää eri muistien osalta seuraavasta polusta avautuva näyttö:
Asetukset->Puhelin->Puhelimen hallinta->Suojausasetukset->Salaus

Tämä versio ei ole vielä lopullinen julkaisuversio..
Kirjattu

kana

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #18 : Lokakuu 21, 2012, 22:26:19 »

Tarkistaisitko vielä laitteestasi, että onko sinulla muistien salaukset päällä. Eli miltä näyttää eri muistien osalta seuraavasta polusta avautuva näyttö:
Asetukset->Puhelin->Puhelimen hallinta->Suojausasetukset->Salaus
Salaamattomia, kummatkin muistit.
Kirjattu

Jarkko

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #19 : Marraskuu 09, 2012, 22:11:44 »

Tuli tuossa ostettua halpis-Nokia eli 500.

Tätäkin piti sitten tottakai kokeilla kun Qt-laite on, ja näyttäisi olevan ihan sama ongelma kuin aikaisemmillakin, eli cache menee aina C-asemalle.

Jos tuon hakemiston siirtää E:lle niin seuraavalla Karttaselaimen käynnistyksellä C:lle luodaan uusi eikä aikaisempia karttalehtiä tietenkään löydy.

Ihan sama asentaako itse sovelluksen C- vai E-asemalle, sama juttu tuon cachen kanssa.

edit: laitteessa siis uusin versio Bellestä ja Karttaselain se minkä saitilta nyt saa.

edit2: siis tietenkin E: eli massamuisti eikä D:
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 10, 2012, 12:12:44 kirjoittanut Jarkko »
Kirjattu

Jarkko

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #20 : Marraskuu 16, 2012, 22:28:18 »

Jassoo, muistikortin myötä selvisi että kortilta osaa kyllä hakea cachen muttei laitteen omasta massamuistista.

Insinöörin tekemä softa selvästikin ;D
Kirjattu

Risto - Karttaselain

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Viestejä: 154
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #21 : Marraskuu 20, 2012, 22:15:55 »

Muistikorttiongelmat pitäisi olla nyt kunnossa. Sovellus käyttää välimuistikansiota sieltä mistä se löytyy ja ensimmäisellä asennuksella se yritetään luoda muistikortille.  Julkaisimme uuden version Karttaselain Qt:sta tänään: http://www.karttaselain.fi/blog/?p=1296

Kirjattu

setä

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
    • Profiili
Vs: N8 Belle ja Karttaselain.cache
« Vastaus #22 : Marraskuu 29, 2012, 21:49:31 »

Pikaisen kokeilun perusteella näytti toimivan halutulla tavalla. Kiitoksia!
Kirjattu