Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - hjarvent

Sivuja: [1]
1
Kartta- ja muut aineistot / Vs: Korkeuskäyrät
« : Elokuu 26, 2012, 21:08:15 »
Kiitos, nyt näyttää korkeuskäyrät paremmilta. Vesistöjen syvyyskäyrätkin on nyt hiukan eri näköiset. Muutamassa paikassa kuitenkaan nyt numeeriset syvyystiedot ei näy kunnolla, vaan siellä täällä on näkyvissä numerot vain osittaisina, eli ikäänkuin osa numeromerkeistä on leikkaantunut pois.

2
Kartta- ja muut aineistot / Korkeuskäyrät
« : Elokuu 18, 2012, 11:17:35 »
Miksihän kartalla näkyy 1:5000 mittakaavassa korkeuskäyräviivat päällimmäisinä, eli ne siis tulee esim. tien ja rakennusten päälle? Mittakaavassa 1:10000 näin ei kuitenkaan käy. Olen usein aluella, jossa 100m käyrät kulkee, ja ne kyllä peittää alleen aika paljon. Mielestäni aiemmin ei näin ollut.

3
Karttaselain / Liittymän operaattorin vaihto
« : Lokakuu 07, 2010, 21:34:47 »
Hei! Vaihdoin Elisan liittymästä Saunalahteen, ja Karttaselain kysyy nyt joka käynnistyksessä käytetäänkö Saunalahden Internet-yhteyttä. Onko tämä Karttaselaimessa säädettävissä oleva ominaisuus, vai onko Saunalahden yhteysasetuksissa? Vai pitääkö Karttaselain asentaa uudelleen?

4
Yleinen keskustelu / Karttaselain pelasti hankalasta tilanteesta
« : Lokakuu 04, 2010, 22:11:41 »
Olin viime lauantai-iltapäivänä veneilemässä Espoon edustalla, kun sankka sumu levisi merelle. Veneessäni on gps-navigaattori ja siinä venenavigointiohjelma, joten en huolestunut tilanteesta, ja pääsinkin sumussa haluamaani paikkaan kalastamaan. Sitten kuitenkin navigaattorin akku loppui, kun se ei jostaan syystä saanut virtaa veneestä. Onneksi mukana oli matkapuhelin ja siinä Karttaselain, jolla onnistuin seuraamaan kartalla olevia veneväyliä, ja hämärän laskeutumisesta huolimatta pääsin onnellisesti kotisatamaan. Sumu oli todella tiheää, ja siinä tilanteessa ei olisi pärjännyt ollenkaan ilman gps-navigointia. Karttaselaimelle suurkiitos!

Sivuja: [1]