Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - m-akseli

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Kallis hinta...
« : Tammikuu 01, 2013, 17:20:48 »
Karttaselain vaikuttaa hyvälle ja mielenkiintoiselle sovellukselle mutta on mielestäni kallis....oletan että moni on kanssani samaa mieltä. Joku 9,90€/vuosi voisi olla sopivampi hinta. Uskon että sovellusta ladattaisiin paljon enemmän jos hinta olisi pienempi. Eli tuosta hinnan alennuksesta tuskin tulisi taloudellisia menetyksiä. Itse en ainakaan tuohon hintaan raaski sovellusta ostaa kun käyttö on satunnaista vapaa-ajan harrastelua. Tuo sovellus maksaa karkeasti saman mitä itse puhelin kuukaudessa.

Kokeilin tätä sovellusta Nokia N9 ja tuo 1:8000 mittakaava ei mielestäni ole riittävä. Kun tuota karttaa ei voi edes suurentaa. Kiinteistörajat on hyvä juttu mutta niistä ei juuri noissa mittakaavoissa ole iloa kun kursori peittää koko kiinteistön. Lisäksi valikkojen painikkeista on tehty turhan pieniä. Valikosta voisi tehdä selattavat joloin kuvakkeet voisi olla suuremmat. Aineistot valikossa tätä ei edes tarvitsisi sillä nuo neljä kohtaa voisi jakaa kahteen riviin jolloin painnikkeista saisi tuplasti korkeammat. Tuo OK painike on myös kokoa kärpäsenkakka.

Sivuja: [1]