Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Risto - Karttaselain

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Betatestaajaksi
« : Heinäkuu 16, 2012, 00:38:58 »
Olemme kehittäneet omaa varajärjestelmäämme korvaamaan Maanmittauslaitoksen karttarajapinnan niissä tapauksissa, kun Maanmittauslaitoksen järjestelmissä on ongelmia ja katkoja. Varajärjestelmän ansiosta saavutamme käyttäjillemme mahdollisimman katkottoman ja häiriöttömän käyttökokemuksen. Nyt olemme aloittamassa varajärjestelmän beta-testauksen.

Samaan aikaan olemme työstäneet omaa ratkaisuamme vesistöjen syvyyskäyrien piirtämiseksi maastokartalle. Kuten muistamme kevään keskusteluista (http://www.karttaselain.fi/blog/?p=868), olemme joutuneet tekemään kompromisseja syvyyskäyrien piirtämiseksi - nehän näytetään tällä hetkellä vain tarkimmissa mittakaavoissa. Uusi ratkaisumme mahdollistaa sen, että syvyyskäyrät voidaan piirtää entistä useammassa mittakaavassa.

Yllä mainittujen varajärjestelmän sekä syvyyskäyräratkaisun testaamiseksi tarvitsemme Karttaselaimen käyttäjiä beta-testaajiksi. Testit tullaan tekemään seuraavan kahden viikon aikana, ja käyttäjiltä tämä vaatii vähäisen työmäärän sekä valmiuden antaa palautetta pyydetyistä ominaisuuksista sekä ongelmista. Testaus tullaan ohjeistamaan sähköpostitse ja hyvityksenä testaaja saa olemassaolevaan lisenssiinsä 2 viikkoa ilmaista lisäaikaa.

Tule tekemään yhdessä Karttaselaimesta vieläkin parempi! Mikäli voit osallistua testaukseen, lähetä minulle sähköpostista (risto (at) karttaselain.fi). Ilmoita viestissä myös oma laitetyyppisi (iOS, Android, WP7, Nokia Qt, Nokia S60). 

Risto

2
Karttaselain / Väliaikatietoa: Karttaselain Qt sekä Belle
« : Marraskuu 02, 2011, 17:42:01 »
Tervehdys!

On tullut muutamia kyselyjä liittyen Karttaselain Qt-sovellukseen sekä Belle-käyttöjärjestelmään.

Karttaselain Qt ei tällä hetkellä (versio 1.1.3) toimi yhdessä Qt 4.7.4:n kanssa. Tämä tarkoittaa ikävä kyllä sitä, että Karttaselain Qt ei toimi Belle-laitteissa. Muutostyöt tilanteen korjaamiseksi on käynnissä, ja uuden, Belle-yhteensopivan version pitäisi tulla aivan lähipäivinä.

Risto

Sivuja: [1]