Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Aika

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Vs: Karttaselain Androidille
« : Syyskuu 18, 2013, 16:28:41 »
Galaxy S3, Android 4.1.2 ja reitin tallennus ei toimi. Toimii yleensä hetken mutta toisinaan ei piirrä minkäänlaista jälkeä. Silloinkin kun toimii, piirtää ohjelma typerästi aina myös suoran viivan lähtöpisteeseen! Ei ole merkitystä mikä on nauhoituksen tarkkuus. Ei myöskään sillä, jättääkö karttaohjelman päälle kun lukitsee näytön vai laittaako sen taustalle. Myöskään näytön lukitsematta jättäminen ei vaikuta. Kokeilin myös niin, että samaan aikaan Karttaselaimen kanssa on päällä SportsTracker ja se tallettaa koko reitin täysin normaalisti eli GPS:ssä vika ei ole.

Joskus käy niin, että kun tallennuksen lopettaa, sulkee ohjelman ja avaa uudelleen, näkyykin koko kuljettu reitti vaikkei se tallennuksen aikana näkynyt.

Nyt neljän päivän kokeilun perusteella tuntuu täysin kelvottomalta ohjelmalta. Latasin ohjelman 14.9. ja se on uusin versio. Ohjelma on myös kaatunut muutamaan kertaan. Yhden kaatumisen jälkeen se ilmeisesti myös lähetti virheraportin.

Mikähän tuossa mättää?

Sivuja: [1]