Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Jukka - Karttaselain

Sivuja: [1] 2 3 ... 46
1
Hei, kiitos erittäin hyvistä kehitysehdotuksista!

Ryhmätoiminto paikkatietojen jakamiseen ryhmässä onkin meillä ollut jo pilottiasiakkailla käytössä Android-versiossa, ja tarkoitus on saada se julkaisuun mahdollisimman pian. Lopullisessa versiossa toimisi siis Android-, iOS- ja web-versioiden välillä. Ensin ryhmässä voisi jakaa paikkamerkintöjä ja jatkossa myös paikantimien sijainteja. Ryhmiä voi luoda helposti tarpeen mukaan esim. työparien/ryhmien tai perheen käyttöön.

Ryhmätoiminnon lisäksi on kehitteillä yksinkertaisempi sijannin jakotoiminto, jolla voi lähettää Karttaselaimesta sijainnin kenelle tahansa käyttäjälle.

Tutkimme vielä tarkemmin nuo muut esittämäsi parannukset ja selvitämme miten ne voitaisiin tuoda mukaan.

2
Karttaselain / Vs: Karttaselaimen paperinen käyttö-ohje ?
« : Helmikuu 05, 2020, 10:52:54 »
Ok, kiitos tarkennuksesta! Katsomme tuon mahdollisimman pian ja olemme muutenkin uudistamassa tulevaisuudessa käyttöohjepohjaa paremmaksi joten viimeistään siinä vaiheessa tuo varmasti korjaantuu. Pahoittelut tuosta ongelmasta!

3
Karttaselain / Vs: Karttaselaimen paperinen käyttö-ohje ?
« : Helmikuu 03, 2020, 13:34:13 »
Hei, kiitos palautteesta! Jos tarkennat vielä, minkä laiteversion (Android/iOS/joku muu) käyttöohjeesta on kysymys, niin voimme tarkistaa ohjeen.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Tuntematon ajoneuvopaikannin
« : Kesäkuu 24, 2019, 13:46:03 »
Ei kyllä heti näytä tutulta, vaikka paljon on noita myös meillä Karttaselaimessa tutkittu.

5
Yleinen keskustelu / Vs: Seurueen paikannus
« : Syyskuu 24, 2018, 16:29:54 »
Hei, valitettavasti tällä hetkellä ei vielä ole julkaistu tuota mutta ryhmätoiminto on edelleen työn alla ja korkealla prioriteettilistalla. Ilmoitan heti tähän ketjuun, kun julkaisuajankohta tarkentuu.

6
Hei, ja kiitos kysymyksestä!  :) Vanha kartta oli sinulla siis paperikarttana? Tarkkojen GPS-koordinaattien määritys vanhasta paperikartasta ei varmastikaan suoraan onnistu, mutta paikkaa voisi varmasti hakea ihan suunnistamalla vaikka Karttaselaimen avulla? Onko vanhasta kartasta erotettavissa kohteita suunnistuksen avuksi vai miten tarkka kartta on kyseessä?

7
Yleinen keskustelu / Vs: Metsäselain?
« : Heinäkuu 28, 2018, 23:46:18 »
Hei, ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä sekä siitä että aikatauluarviota Metsäselaimen uusille ominaisuuksille ei ole vielä saatu! Kuten aiemmassa viestissä mainitsinkin, Metsäselaimen kehityksestä vastaa nykyään Metsänhoitoyhdistysten kumppanina Oy Silvadata Ab (osa Trimble Forestryä). Asiaa edistäisi parhaiten jos sinulla olisi mahdollisuus laittaa palaute suoraan Silvadatalle heidän palautesivullaan. Jos sinulla on mielessä jotain tiettyjä ominaisuuksia joita kaipaisit, niin kannattaa liittää ne palautteen mukaan.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Seurueen paikannus
« : Maaliskuu 08, 2018, 16:38:47 »
Hei, kiitos erittäin hyvästä palautteesta! Ja tämäntyyppinen toiminto on kehitteillä. Jo nyt sijainnin jakaminen onnistuu jos seuralla on kaikilla yhteensopivat GPS-paikantimet, mutta silloinkin joutuu käyttämään yhteistä tiliä. Tulossa on toiminto, jolla voi jakaa sijainnin ryhmälle ilman erillistä GPS-paikanninta, sekä GPS-paikantimiin tulee mahdollisuus jakaa paikannin ryhmälle ilman yhteistä tiliä. Näiden toimintojen eteen tehdään jatkuvasti töitä, ja ilmoitamme heti kun aikataulu tarkentuu.

9
Yleinen keskustelu / Vs: Metsäselain?
« : Maaliskuu 03, 2018, 12:56:55 »
Hei, ja pahoittelut kun vastaus kysymykseesi viivästyi! Metsäselaimen kehitys on työn alla ja viimeisimmän tiedon mukaan seuraava tuleva toiminto on selkeä yhteenvetonäkymä omista metsätiedoista. Pyrin saamaan julkaisulle aikatauluarvion ja ilmoitan heti kun tietoa on saatavilla. Metsäselaimen kehityksestä vastaa nykyään Metsänhoitoyhdistysten kumppanina Oy Silvadata Ab (osa Trimble Forestryä), jonka kehityskumppanina AccelBit toimii.

10
Kartta- ja muut aineistot / Vs: Pisteiden ja reittien virheet
« : Maaliskuu 03, 2018, 12:46:05 »
Hei, ja pahoitteluni kun vastaus viivästyi ja myös isot pahoittelut tuosta ongelmasta! Voitko vielä vahvistaa onko kyse iOS- vai Android-versiosta niin voimme tutkia asiaa tarkemmin? iOS-versiossa on vanha retkeilyaineisto, jota ollaan päivittämässä. Päivityksen mukana tulee myös erittäin suuri määrä uusia retkeilykohteita ja -reittejä. Pyrimme tekemään aineiston päivityksen mahdollisimman nopeasti ja ilmoitamme heti kun se on tehty. Android-versiossa on jo uudempi aineisto käytössä.

11
Kartta- ja muut aineistot / Vs: Norjan maastokartat Androidille
« : Maaliskuu 03, 2018, 12:32:29 »
Hei, ja isot pahoittelut vastauksen sekä tuon aineiston viivästymisestä! :-[ Kun Karttaselaimeen tuodaan uusia kartta-aineistoja, pyrimme varmistamaan aineistojen latauksen luotettavuuden mahdollisimman kattavasti. Aineistojen tarjoajilla on esimerkiksi tiettyjä rajoituksia aineistojen latausmääriin, ja ennenkuin lisäämme aineistot sovelluksiin, on meidän varmistettava aineistotoimittajan kanssa että ne toimivat luotettavasti. Nämä aineistot kyllä tulevat Karttaselaimeen ja mahdollisimman pian - nämä ovat meillä tärkeyslistalla korkealla. Vielä kerran pahoittelut viivästyksestä ja tiedotamme heti kun julkaisusta on tarkempaa tietoa.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Minifinderin suomalainen edustus
« : Helmikuu 02, 2018, 20:38:27 »
Hei Pekka ja pahoittelut kun vastaus hieman viivästyi! Näillä näkymin onkin niin että suoraan Karttaselaimen kautta tulee myyntiin vastaavantyyppiset laitteet kuin Minifinder-paikantimet. Tämän varmistuminen odottaa vielä joitakin testejämme joita olemme suorittamassa. Jos haluat mukaan kokeilemaan paikanninta jo tässä testivaiheessa niin laita viesti meille asiakaspalveluun ja viittaa tähän keskusteluun.  :)

13
Karttaselain / Vs: yepzon paikannin
« : Syyskuu 04, 2017, 14:59:30 »
Hei, pahoittelut kun vastaus viivästyi! Toteutus on kyllä edelleen työn alla, ja pahoittelemme suuresti tuen viivästymisestä! Aiemminkin mainituista syistä toteutus ottaa enemmän aikaa, koska tuki vaatii syvällisempää integraatiota Karttaselaimeen. Tavoitteemme on ollut saada tuki toteututettua tämän syksyn aikana, ja edelleen se on pyrkimyksenä. Sitovaa julkaisupäivämäärää emme kuitenkaan valitettavasti tällä hetkellä voi antaa. Ilmoitamme sivuillamme, kun asiasta on tarkempaa tietoa.

14
Kartta- ja muut aineistot / Vs: Karttapalaute?
« : Elokuu 07, 2017, 23:34:50 »
Hei, ja pahoittelut kun vastaus viivästyi! Toiminto on kyllä mukana mobiiliversioissa, ja iOS-laitteilla se löytyy seuraavasti: Valikko -> Aineistot -> Karttapalaute -> Luo palaute. Tosi hieno juttu, jos laitat tuosta palautteen, niin saadaan kartta ajan tasalle. :)

15
Karttaselain / Vs: Paikannin TKSTAR TK909
« : Heinäkuu 08, 2017, 13:08:37 »
Hei, olemme testanneet nyt TK909:ä, ja huomiot ovat samat kuin pasip:n hyvässä kuvauksessa aiemmassa viestissä. Kuten pasip mainitsi, käyttöohjeen tiedoista poiketen laitteen paikannustiheyttä ei voi säätää, vaan laite lähettää sijaintia Karttaselaimeen 60 sekunnin välein. Tämä on erikoinen piirre, ja ainut selitys jonka keksimme tähän on se, että tuo upload-asetus vaikuttaa johonkin muuhun tiheyteen kuin GPRS-lähetykseen, tai sitten kyseessä on laitteen vika jota valmistaja ei ole korjannut. Tutkimme kattavasti myös muita konfiguraatioparametreja, mm. komento "Run,300" (jossa arvo 300 sekunteina) oli annettu joissakin ohjeissa paikannustiheyden säätöön, mutta sekään ei vaikuttanut tuohon 60 sekuntiin. Sinänsä 60 sekunnin päivitysväli on useissa käyttötapauksissa hyvä päivitysväli, joten tämä ei välttämättä ole ongelma. Jos tämä ei sovellu jollekin käyttäjälle joka on jo hankkinut laitteen sinä aikana kun Karttaselaimessa on ollut ko. laitteelle tuki (tänä keväänä), voimme hyvittää laitteen hankinnan käyttäjälle ja ottaa laitteen meille testilaitteeksi. Tätä varten voi olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun.

Kun käytetään pasip:n mainitsemaa virransäästötoimintoa (Sleep123456 shock), akunkesto laitteessa näyttäisi vaihtelevan 12 tunnista useisiin päiviin, riippuen siitä miten paljon laite on liikkessä. Tätä voidaan pitää ihan hyvänä akunkestona tämän hintaluokan laitteelle. Päivitimme TK909-paikantimen tietosivua ja paikanninsivustoa näillä uusilla tiedoilla (ml. tuo päivitysväli-asia). Johtuen mm. tuosta päivitysvälin asetusongelmasta, voidaan tuki Karttaselaimessa ko. paikantimelle tarjota tällä hetkellä vain epävirallisena. Jos asiaan saadaan parempi selvyys tai korjaus jatkossa, voidaan mahdollisesti tarjota virallinen tuki laitteelle. Kiitos vielä pasip:lle tuosta erittäin kattavasta selvityksestä!

Sivuja: [1] 2 3 ... 46