Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - mna

Sivuja: [1]
1
Karttaselain / Paikkamerkkien käsittely
« : Lokakuu 18, 2016, 13:37:10 »
Tuli mieleen että tähän varmaan voisi olla helpompikin tapa...

Tässä kun nimittäin käsittelin paikkamerkkilistoja uusiksi (hirvipasseja on tehty uusia, poistettu, siirretty yms - mukaanlukien kannettu yksi torni kokonaisena eri paikkaan!) ja kun näitä merkkejä on yli 200, tein sen eri ohjelmalla... siis vienti, sitten käsittely muualla, tuonti -> sekä uudet että vanhat nyt ohjelmassa.

Onko tähän helpompaa konstia kuin että poistan ne vanhat yksitellen ja naputtelen uudet myös näkyville? (Kun tuotuja paikkamerkkejä ei ilmeisesti oletuksena näytetä kartalla?) Onko jossain sovelluksen data-alueella vaikka tiedosto jonka voin poistaa että se tyhjentää koko paikkamerkkilistan? (Hm. Vaiko "DELETE FROM waypoints;" ehkä? Androidissa kun on se sqlite yleensä...)

Hm... olisikohan nopeampaa tyhjentää sovelluksen data kokonaan ja säätää alusta uusiksi... (Android)

2
Karttaselain / tarkentavia kysymyksiä lisensseistä
« : Heinäkuu 31, 2016, 12:28:08 »
Terve,

Tuossa vähän testailin ja näyttäisi että kyllä me tähän vaihdetaan syksyksi, mutta... miten ne 4 laitetta lasketaan, onko kesken lisenssikauden vaihdettavissa että mitkä laitteet ne ovat? Ts. onko jossain hallintatoiminto jota käyttäen voisi osalisenssin siirtää laitteesta toiseen kesken kauden?

Sivuja: [1]