Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 : Maaliskuu 12, 2017, 23:40:42 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, lisäyksenä edelliseen viestiin, palaamme asiaan vielä sopivan GPX-editorin osalta kun olemme ehtineet vähän tutkia asiaa.

 92 
 : Maaliskuu 12, 2017, 23:37:39 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Janne - Karttaselain
En osaa sanoa tuohon reitinnauhoitusongelmaan tarkempaa ohjetta tuntematta tapaustasi hieman tarkemmin. Jos voit täsmentää missä laitteessa ja millä iOS-versiolla reitinnauhoitusongelma toistuu ja toistuuko se vaikka valitset iOS:n asetusvalikosta sijaintipalveluiden alta Karttaselaimelle sijaintitiedot saataville "Aina" (huomaa, että asetuksen muuttamisen jälkeen kannattaa käynnistää Karttaselaimen sovellus ja mielellään myös iOS-laite uudestaan että asetus tulee varmasti voimaan)?

 93 
 : Maaliskuu 12, 2017, 19:22:41 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Kiitos hienoa olisi jos voisi suoraan laitteessa muokata. Mutta ajattelin että olisiko sitä ennen olemassa esim pöytäkoneelle ohjelmaa jolla gpx :ää pystyisi muokkaamaan?

Minulla on kyllä ollut nuo asetukset päällä ja tallennus tuntuu toimivan jos taustalla, mutta jos lukitsin laitteen niin tallennus keskeytyy ja sitten kun avaa, niin pisteiden väliin tulee suora viiva.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 94 
 : Maaliskuu 12, 2017, 18:58:28 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Janne - Karttaselain
Hei Eetu,

Kiitos palautteesta! iOS-versiossa ei toistaiseksi ole nauhoitettujen reittien muokkaustoimintoa, sellaista on toki suunniteltu ja otamme palautteesi huomioon jatkokehityksessä!

Reitin nauhoituksen saa pysymään päällä lukitustilan aikana kun laitat Karttaselaimen asetuksista päälle asetuksen "Taustanauhoitus". Varmista lisäksi iPhonen omasta asetusvalikosta Yksityisyys->Sijaintipalvelut-alavalikon alta että Karttaselaimelle on sallittu GPS:n käyttö vaikka puhelin olisi lukittuna tai Karttaselain taustasovelluksena.

 95 
 : Maaliskuu 12, 2017, 11:16:47 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Hei. Pystyykö jollakin ohjelmalla muokkaamaan tallennettuja reittejä?

Voisiko iOS versioon saada asetuksen, että nauhoitus pysyisi päällä vaikka puhelimen sammuttaa?

Kiitos
Eetu


Sent from my iPhone using Tapatalk

 96 
 : Maaliskuu 03, 2017, 16:27:14 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, Yepzon-tuki on meillä työn alla ja sitä tehdään yhteistyössä Yepzonin kanssa. Karttaselaimen ja Yepzonin yhteiskäytöstä tehdään mahdollisimman helppokäyttöinen ja integroitu, joten toteutus ottaa siksi jonkin verran enemmän aikaa, mutta ilmoitamme heti kun julkaisuaikataulu on selvillä. Pahoittelut tuen viivästymisestä!

 97 
 : Maaliskuu 03, 2017, 16:11:32 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut tzh
Hei, ja pahoittelut, Android-version päivitys viivästytti tätä Yepzon-tukea, mutta nyt kun se on tehty niin otetaan työn alle mahdollisimman pian, ei pitäisi olla kovin iso homma. Olikin meillä työlistalla, ja kiitos kun nostit asian myös esille!

lienee valmis jo??

 98 
 : Helmikuu 25, 2017, 16:55:22 
Aloittaja KarttaKuikka - Uusin viesti kirjoittanut KarttaKuikka
Testasin tuon "älykkään virransäästön" vaikutusta, ja reitin tallennus toimi niinkuin pitikin, kun otin "älyn"  pois käytöstä "karttaselaimen" osalta. Täytyy tehdä vielä uusi testi "virransäästö" automaatilla, jos tulos on sama kuin alussakin, eli tallennus keskeytyy, niin syyllinen löytyi.

Kiitos vielä "mna" vinkistä.

 99 
 : Helmikuu 25, 2017, 16:53:18 
Aloittaja hessu59 - Uusin viesti kirjoittanut Karttamies

Kunhan se paikanninkomponentti pysyy sellaisena että toimii vanhassa 2.3 -sarjan Androidissa...?

Meinaan että vanha Samsung GT-S5690 on aika hyvä paikannuslähetin, ei heti hajoa ja käytettyjä on saatavilla edelleen.

Onhan se joo mutta noin vanhassa Android versiossa on vakavia tietoturva ongelmia joten en itse käyttäisi sellaista edes tähän tarkoitukseen..

Hä? Kun ottaa mms-vastaanoton pois päältä niin ei kai siihen itsekseen mitään tule siellä koiran selässä... toisin kuin 4.x -versioihin joissa on paljon enemmän rajapintoja joiden kautta tartuttaa.

Muistaakseni paikanninkomponentti ei tarvinnut edes Google Play -palveluita, vai olenko väärässä? Eli vaikka ei ollenkaan Google-tiliä kunhan .apk:n saa jotain kautta... vaikka toisesta puhelimesta...?

Ei riitä. Pitäisi ottaa myös koko netti pois käytöstä. Androidiin pätee aika lailla samat hommat kuin Windowsiin. Windows XP on turvallinen jos sitä ei kytke nettiin. Jos kytkee niin se on alttiina hyökkäyksille ilman että tekee itse mitään. Tietoturvareikiä kun on monenlaisia. Osa vaatii että käyttäjän tulee tehdä tietyt toimenpiteet jotta haittaohjelmat pääsee laitteeseen ja osa taas ei vaadi.

 100 
 : Helmikuu 24, 2017, 09:37:38 
Aloittaja KarttaKuikka - Uusin viesti kirjoittanut KarttaKuikka
Kiitos "mna" vinkistä, eli seuraavan kerran kun käytän reitin tallennusta, niin teen muutoksia tuohon "älykkääseen virransäästöön".  Eli tallennus loppui kokonaan noin 1,5 km:n pyöräilyn jälkeen.

muoks: Puhelin oli taskussa "pimeänä".

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]