Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
 61 
 : Lokakuu 24, 2017, 19:17:46 
Aloittaja JohHop - Uusin viesti kirjoittanut Janne - Karttaselain
Hei, kiitos palautteesta! Selvitämme asiaa havaintojesi pohjalta. iOS-versioon on tulossa seuraava ylläpito- ja ominaisuuspäivitys lähiviikkoina, yritämme saada korjauksen mukaan siihen jos virhe saadaan toistettua omissa testeissämme.

 62 
 : Lokakuu 23, 2017, 15:00:07 
Aloittaja JohHop - Uusin viesti kirjoittanut JohHop
Hei!
Minulla on puhelin Iphone 5S ja ollut seuraavaa ongelmaa. Taustanauhoitus ei aina toimi. Olen testaillut ja huomannut sen liittyvän suunnanosoittimen käyttöön. Jos käytän suunnanosoitinta ja sen ollessa päällä laitan ohjelman taustalle ja puhelin menee lukitukseen, ei taustanauhoitus toimi. Ja itseasiassa tämä aiheuttaa lisäksi sen jälkeen monesti vielä ohjelman muuta ongelmaa - heittää ulos ohjelmasta ja ohjelmaan palattua toimii takkuillen (heittää pois kun esim. yrittää piirtää reittisuunnitelmaa). Puhelimen uudelleen käynnistys vasta on selvittänyt tilanteen, joskus ei sekään - seuraavana päivänä toiminut taas. Jos ohjelman taustalle laittamisen yhteydessä on olut pelkkä paikan osoitin (ei suunnan osoitin) päällä, ei tätä ongelmaa ole tullut. Tämä ongelma on ollut jo muutaman kuukauden, eli ei liity viime päivityksiin.

 63 
 : Syyskuu 04, 2017, 14:59:30 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, pahoittelut kun vastaus viivästyi! Toteutus on kyllä edelleen työn alla, ja pahoittelemme suuresti tuen viivästymisestä! Aiemminkin mainituista syistä toteutus ottaa enemmän aikaa, koska tuki vaatii syvällisempää integraatiota Karttaselaimeen. Tavoitteemme on ollut saada tuki toteututettua tämän syksyn aikana, ja edelleen se on pyrkimyksenä. Sitovaa julkaisupäivämäärää emme kuitenkaan valitettavasti tällä hetkellä voi antaa. Ilmoitamme sivuillamme, kun asiasta on tarkempaa tietoa.

 64 
 : Syyskuu 03, 2017, 15:49:24 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut joplo
kiinnostaisi myös tietää, xcoveri rupee veteleen viimeesiä

 65 
 : Elokuu 30, 2017, 15:02:53 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut tzh
mitäs tälle Yepzon tuelle kuuluu

t

 66 
 : Elokuu 07, 2017, 23:34:50 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ja pahoittelut kun vastaus viivästyi! Toiminto on kyllä mukana mobiiliversioissa, ja iOS-laitteilla se löytyy seuraavasti: Valikko -> Aineistot -> Karttapalaute -> Luo palaute. Tosi hieno juttu, jos laitat tuosta palautteen, niin saadaan kartta ajan tasalle. :)

 67 
 : Elokuu 05, 2017, 18:43:06 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Mitä kautta voi antaa palautetta kartoista? En löytänyt valikoista. Täällä Oulussa on valmistunut keväällä uusi Poikkimaantien silta, hyvin merkittävä liikenneyhteys, mutta se ei vieläkään näy kartoissa.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 68 
 : Heinäkuu 08, 2017, 13:08:37 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, olemme testanneet nyt TK909:ä, ja huomiot ovat samat kuin pasip:n hyvässä kuvauksessa aiemmassa viestissä. Kuten pasip mainitsi, käyttöohjeen tiedoista poiketen laitteen paikannustiheyttä ei voi säätää, vaan laite lähettää sijaintia Karttaselaimeen 60 sekunnin välein. Tämä on erikoinen piirre, ja ainut selitys jonka keksimme tähän on se, että tuo upload-asetus vaikuttaa johonkin muuhun tiheyteen kuin GPRS-lähetykseen, tai sitten kyseessä on laitteen vika jota valmistaja ei ole korjannut. Tutkimme kattavasti myös muita konfiguraatioparametreja, mm. komento "Run,300" (jossa arvo 300 sekunteina) oli annettu joissakin ohjeissa paikannustiheyden säätöön, mutta sekään ei vaikuttanut tuohon 60 sekuntiin. Sinänsä 60 sekunnin päivitysväli on useissa käyttötapauksissa hyvä päivitysväli, joten tämä ei välttämättä ole ongelma. Jos tämä ei sovellu jollekin käyttäjälle joka on jo hankkinut laitteen sinä aikana kun Karttaselaimessa on ollut ko. laitteelle tuki (tänä keväänä), voimme hyvittää laitteen hankinnan käyttäjälle ja ottaa laitteen meille testilaitteeksi. Tätä varten voi olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluun.

Kun käytetään pasip:n mainitsemaa virransäästötoimintoa (Sleep123456 shock), akunkesto laitteessa näyttäisi vaihtelevan 12 tunnista useisiin päiviin, riippuen siitä miten paljon laite on liikkessä. Tätä voidaan pitää ihan hyvänä akunkestona tämän hintaluokan laitteelle. Päivitimme TK909-paikantimen tietosivua ja paikanninsivustoa näillä uusilla tiedoilla (ml. tuo päivitysväli-asia). Johtuen mm. tuosta päivitysvälin asetusongelmasta, voidaan tuki Karttaselaimessa ko. paikantimelle tarjota tällä hetkellä vain epävirallisena. Jos asiaan saadaan parempi selvyys tai korjaus jatkossa, voidaan mahdollisesti tarjota virallinen tuki laitteelle. Kiitos vielä pasip:lle tuosta erittäin kattavasta selvityksestä!

 69 
 : Heinäkuu 06, 2017, 13:43:01 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut EetuP
Jep. Toistaiseksi ei ongelmia pimenemisen kanssa. Tallennusta en ole ehtinyt vielä kunnolla testata.

Semmoinen eri pikkuongelma on vielä, että oma sijainti kartalla hyppää jokseenkin aina aluksi muutaman sata metriä väärään paikkaan ja kestää jonkin aikaa ennenkuin alkaa näyttää oikein. Ei vakava juttu mutta vaatii vähän kärsivällisyyttä.


Sent from my iPhone using Tapatalk

 70 
 : Heinäkuu 04, 2017, 10:42:09 
Aloittaja EetuP - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Hei, ilmoitathan jos tuokaan ei auta ongelmaan niin jatketaan selvitystä. Vanhemmassa Karttaselain iOS-versiossa esiintyi tosiaan tuo ikävä reitin nauhoituksen keskeytyminen uusimmilla käyttöjärjestelmäversioilla, mutta tämä on korjattu uudessa Karttaselaimen iOS-versiossa.

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10