Karttaselaimen foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : Marraskuu 20, 2019, 19:32:16 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut pasip22
Minä olen käyttänyt ihan prepaid-liittymiä, niin tässä TkStarissa kuin myös Ultrapointin tutkapannassa. Nämä ei dataa kuluta juuri lainkaan, ja normisti viestejä ei tarvitse kuin asetusten teossa. Käytännössä liittymän voimassaoloaika loppuu ennen saldoa. 4,90 eur aloituspakkaus riittää helposti koko voimassaoloajan.
https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/prepaid

Tässä paikanninasiassa ei ole tapahtunut mitään edistystä 2,5 vuoteen. TkStar toimii yhtä huonosti yhä, mutta edelleen toimii. Sinänsä ihan hyvin 50 eur paikantimelle. Karttaselaimen puolelta aihe on ollut seis nyt 1,5 v. Metsästyskäyttöön hommasinkin Ultrapointin, sen kanssa ei ole tarvinnut leikkiä.

 22 
 : Marraskuu 03, 2019, 19:02:52 
Aloittaja harri - Uusin viesti kirjoittanut kaitsur
Vähän offtopic, mutta paikantimesta on kuitenkin kyse. Minkälaisen liittymän nämät paikantimet vaatii, riittääkö esim. tämä https://kauppa4.dna.fi/c/DNA-Laitenetti/p/QDS00001 vai pitääkö olla puhe ominaisuus liittymässä?  Laite on TkStar TK1000 https://www.amazon.co.uk/TKSTAR-Tracker-TK1000-vehicle-tracking-Black/dp/B06XYBPB4W

 23 
 : Elokuu 04, 2019, 11:35:49 
Aloittaja anssi - Uusin viesti kirjoittanut GuitarKin
Joko yhteistyö ja kehitys on paikantimien suhteen missä vaiheessa?

 24 
 : Kesäkuu 24, 2019, 13:46:03 
Aloittaja heijkki - Uusin viesti kirjoittanut Jukka - Karttaselain
Ei kyllä heti näytä tutulta, vaikka paljon on noita myös meillä Karttaselaimessa tutkittu.

 25 
 : Kesäkuu 24, 2019, 13:43:54 
Aloittaja heijkki - Uusin viesti kirjoittanut heijkki
Hei, en tiedä tuliko oikealle foorumille, mutta tunnistaako kukaan kuvan gps/glonass paikanninta?

Lähetetty minun Nokia 5.1 laitteesta Tapatalkilla


 26 
 : Huhtikuu 08, 2019, 13:44:51 
Aloittaja JohHop - Uusin viesti kirjoittanut JohHop
Hei! Palaan tähän samaan ongelmaan. Puhelinkin on kyllä vaihtunut Iphone SE puhelimeksi mutta edelleen sama ongelma toistuu. Eli ongelma syntyy jos karttaselaimessa on reitin nauhoitus päällä ja osoitin on "suunnanosoittimena", eli se sektorimalllinen osoitin kulkusuunnasta, ja silloin pistän puhelimesta ohjelman taustalle tai sitten näytön välillä pimeäksi. Kun ohjelman ottaa uudelleen esille, on reitin nauhoitus loppunut. Onko muilla tätä ongelmaa? Tosiaa puhelin on vaihtunut tässä välillä, liittymä on vaihtunut ja päivitykset teen aina kun niitä tulee.

 27 
 : Marraskuu 05, 2018, 10:19:02 
Aloittaja jkpm - Uusin viesti kirjoittanut eesaari
Milloin tämä ominaisuus mahtanee tulla käyttöön?

Hei, sijainnin jakaminen suoraan sovelluksesta muille käyttäjille pyritään tuomaan mukaan kesään mennessä. Pahoittelut toiminnon viivästymisestä!

Hei, tämä oli kolme vuotta sitten. Haluaisin päivitystä tilanteeseen, koska toimintaa ei vielä Android sovelluksesta löydy. Vai enkö ole sitä sitten löytänyt.

Kiitos etukäteen!

 28 
 : Lokakuu 01, 2018, 16:07:30 
Aloittaja KarttaKuikka - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Jos ongelma tuntuu ilmenevän uudelleen, kannattaa kokeilla ladata alueelta toinen offline-kartta ja testata toistuuko ongelma uudella offline-kartalla. Jos sijainti kartalta häviää, se saattaa selittyä heikolla gps-signaalilla, mutta jos kartta muuttuu harmaaksi ruudukoksi, se liittyy kartan latautumiseen sovellukseen. Palataan siis asiaan, jos ongelma toistuu vielä! :) Kannattaa myös ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected], jos ilmenee ongelmaa, sillä asiakaspalvelun kautta tulleisiin viesteihin vastataan tavallisesti nopeammin.

 29 
 : Lokakuu 01, 2018, 11:10:14 
Aloittaja KarttaKuikka - Uusin viesti kirjoittanut KarttaKuikka
Ongelman ratkaisuun mennee aikaa vajaa vuosi, tai siis siihen, että poistuiko se ongelma. Ja minulla on plus-lisenssi ja olen ladannut UKK-puiston alueen etukäteen, eli siinä mielessä tuo vaikuttanee hieman oudolta ettei se näytä aina sijaintia kartalla vaikka käytössä on vain se offline-kartta. Tosin karttalaukussa on perinteinen paperinen, tai taitaa olla muovinen, kartta ja kompassi, eli suurinpiirtein on "kartalla" missä vaeltaa.

 30 
 : Lokakuu 01, 2018, 09:41:39 
Aloittaja KarttaKuikka - Uusin viesti kirjoittanut Ida - Karttaselain
Hyvä, jos ongelman syy selvisi! Jos käytössäsi on maksullinen plus-lisenssi, kannattaa kartat ladata etukäteen Offline-kartta -toiminnon avulla. Vaihtoehtoisesti aluetta kannattaa selailla etukäteen siinä mittakaavassa, jossa sitä haluaa käyttää.

Mukavaa syksyn jatkoa! :)

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10